Kantaverkkovika korjattu, tykkylumi aiheuttaa vielä häiriöitä jakelualueellamme, vikoja korjataan maastossa

12.12.2017

Klo 21.30

Kantaverkkoon on saatu palautettua sähköt noin klo 21. Tykkylumen aiheuttamien vikojen selvitystä ja korjausta päästään jatkamaan nyt täydellä teholla. 

Olosuhteet maastossa ovat haasteelliset, mutta vikojen korjaus on edennyt hyvin ja sähköttömiä talouksia on tällä hetkellä noin 2500 eri puolilla jakelualuettamme. Sähköt pyritään palauttamaan suurimmalle osalle illan ja yön aikana.

Lumipyry jatkuu vielä monin paikoin ja puihin kertynyt raskas tykkylumi voi aiheuttaa uusia sähkökatkoja jakelualueellamme. Sähkönjakelun tilanne jatkuu epävakaana.

-----------

Klo 20.45

Fingrid kertoo tiedotteessaan, että kantaverkon vian vaikutusalueella on noin 20 000 taloutta Itä-Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa. Fingrid tiedottaa vian selvityksestä ja korjaustöiden edistymisestä verkkosivuillaan www.fingrid.fi

------------

Klo 19.15

Tykkylumi aiheuttaa sähkönjakelun häiriöitä laajasti jakelualueellamme. Miehet ovat maastossa korjaamassa vikoja sitä mukaa, kun niitä ilmenee. Tällä hetkellä sähköttömiä talouksia lähes 13 000. 

Tykkylumen aiheuttamien vikojen lisäksi häiriö kantaverkossa pimensi klo 18 jälkeen koko Loviisan, Liljendahlin, Lapinjärven ja Elimäen. Fingrid selvittää vikaa. 

Seuraa tilannetta häiriökartastamme www.ksoy.fi/hairiokartta.