Haemme talousjohtajaa vastaamaan konsernin ja yhtiöiden taloushallinnosta

20.04.2017

www_KSOY_nelivärilogo_suomi

Pitkäaikaisen talousjohtajamme siirtyessä eläkkeelle haemme

Talousjohtajaa

vastaamaan konsernin ja yhtiöiden taloushallinnosta.

Vastuullasi on mm. konsernin ja yhtiöiden

  • sisäinen ja ulkoinen laskenta sekä tilinpäätökset
  • rahoitus ja verotus
  • taloushallinnon tiimin johtaminen

Sinua tarvitaan kehittämään vahvassa muutosvaiheessa olevan yhtiön raportointia ja lukujen aktiivista käyttöä sekä tukemaan tiimiäsi uudessa organisaatiossa. Talousjohtajana raportoit konsernin emoyhtiön toimitusjohtajalle ja toimit operatiivisen johtoryhmän jäsenenä.

Olet aikaansaava ja myös käytännön työhön pystyvä kehittäjä, joka motivoituu nopeasti muuttuvasta energia-alasta ja kokonaisvastuusta. Sinulla on vahva tausta liiketoimintalähtöisenä ja analyyttisena taloushallinnon ammattilaisena ja näyttöjä konsernilaskennasta sekä raportoinnin kehittämisestä. Pystyt nopeasti ottamaan haltuusi avainroolisi konsernissa. Kykysi omaksua ja toteuttaa uusia asioita on vahva.

Tarjoamme merkittävää ja vastuullista roolia uudistuvassa ja kasvua rakentavassa energiayhtiössä. Saat tueksesi eri alojen ammattilaisista koostuvan vahvan asiantuntijaorganisaation ja nykyaikaiset työvälineet.  

Työ alkaa sovittavana ajankohtana loppuvuoden 2017 aikana. Toimipaikkasi on yhtiön pääkonttorissa Elimäellä.

Haku tehtävään on päättynyt 7.5.2017.

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama kaakkoissuomalainen energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian hankinta, tuotanto ja myynti sekä verkkotoiminta. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 94 miljoonaa euroa ja töitä teemme 70 asiantuntijan voimin.  Palvelemme yli 100 000 asiakasta pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Elimäellä, Kotkassa ja Loviisassa.