Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Uutishuone

Uutishuoneestamme löydät Kymenlaakson Sähkön toimintaan ja energia-alaan liittyvät tiedotteet ja uutiset. Asiantuntijamme ovat käytettävissä, kun kaipaat tietoa ja näkemyksiä ajankohtaisista aiheista.

Viestinnän tavoitat tarvittaessa sähköpostilla osoitteesta viestintä@ksoy.fi.

Ajankohtaista

25.3.2024
Parannamme sähkönjakelun toimitusvarmuutta raivaamalla keskijännitelinjojen alustojen puustoa Luumäellä maaliskuun lopusta lähtien. Työ jatkuu, kunnes urakka valmistuu, mahdollisesti koko loppuvuoden ajan.
25.3.2024
Kymenlaakson Sähköverkko Oy toteuttaa parhaillaan sähköverkon investointihanketta Hankaan alueella Hollolassa. Investoinnin myötä alueen asiakkaiden sähkönjakelun toimitusvarmuus paranee, eli esimerkiksi myrskyjen ja lumikuormien aiheuttamat sähkökatkot vähenevät. Hanketta toteuttaa yhteistyökumppanimme Wire Oy.
14.3.2024
Kymenlaakson Sähkö -konserni teki vuonna 2023 erittäin vahvan tuloksen. Konsernin liikevaihto oli 148,2 (196,0) miljoonaa euroa ja liikevoitto 29,5 (–0,8) miljoonaa euroa. Vahvan tuloksen päätekijöitä ovat sähköntuotannon ja myynnin onnistuneet hintasuojaukset sekä sähkön tuotantomäärän kasvu. Energialiiketoiminnan tulos rahoituserien jälkeen oli 17,4 (–14,5) miljoonaa euroa. Sähköntuotannon osuus tuloksesta oli 17 miljoonaa euroa ja sähkönmyynnin osuus vajaa miljoona euroa. Verkkotoiminnan tulos parani hieman syksyn myrskyhäiriöiden aiheuttamista lisäkustannuksista huolimatta ja liikevoitto oli 14,6 (13,7) miljoonaa euroa. Konsernin investoinnit olivat 21,1 (18,3) miljoonaa euroa.

Yhteystiedot

Katso asiantuntijoidemme yhteystiedot.

Katso yhteystiedot

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydät toimintaamme liittyviä kuvia.

Siirry kuvapankkiin

Tutustu Linjoja pitkin -podcasteihimme

Kuuntele uusin

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki