Kymenlaakson Sähkö näkyy ja kuuluu energiansäästöviikolla

10.10.2016

Energiansäästöviikko starttaa tänään 10.10. ja jatkuu koko viikon 41 ajan. Kymenlaakson Sähkö on mukana tänäkin vuonna – näymme ja kuulumme viikon aikana monessa paikassa, monilla tavoin.

On Air –kampanja energianneuvontasivuilla ja radiossa
onair-www

Energiansäästökampanja On Air käynnistyy energiansäästöviikolla. Kampanjasivustolla jokainen voi valita oman energiansäästötapansa ja haastaa kaverit mukaan kampanjaan. Laskuri kertoo, kuinka paljon olemme yhdessä onnistuneet säästämään. On Air –kampanja kuuluu myös radiossa. Kampanjahaaste kuullaan Iskelmä Kotkan ja Iskelmä Kouvolan taajuuksilla.

On Air kampanjasivulle >>>

Energianeuvontaa Kotkan Prismassa 14.10.

Jalkaudumme Kotkan Prismaan jakamaan energiansäästövinkkejä ja haastamaan kaikkia mukaan On Air –kampanjaan. Samalla kerromme myös sähkösopimuksista ja muista palveluista. Meidän löytää Kotkan Prismasta Suutarin liikkeen läheisyydestä perjantaina 14.10. klo 10 – 17.30. Nähdään siellä!

Hei kaikki toimii! Koululaisille tietoa energiasta ja energiansäästöstä

Hei, kaikki toimii! -oppimateriaali on tokaluokkalaisille suunnattu vankka tietopaketti energiasta: energiantuotannosta ja sen järkevästä käytöstä sekä säästämisestä. Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko järjestetään joka vuosi samaan aikaan kuin energiansäästöviikko. Teemaviikko on koulujen ja energiayhtiöiden yhteistyötä parhaimmillaan. Tänä vuonna viisi koulua on hankkinut oppimateriaalit energiansäästöviikolle Kymenlaakson Sähkön kautta. Toivotamme heille kaikille oppimisen iloa!