Tuunataan taidepömpeleitä

pomplei_sisäsivu

KSOY kutsui nuoria taitajia tuunaamaan sähkökaapeista katukuvaa piristäviä taidepömpeleitä Arki virtaa / Energialla on juuret -teemalla.

Orimattilan Erkko lukion ja Askolan koulun oppilaat tekivät toistakymmentä ehdotusta sähkökaappien kuvitukseen. Kymenlaakson Sähkön raati valitsi Orimattilan osalta kolme annettuun teemaan sopivaa ehdotusta toteutettavaksi. Voittajiksi valikoituivat ehdotukset nimellä ”Sähkö on yhteistä”, ”Energiaa vedessä ja taivaalla” ja ”Sadepisarat”. Askolan koulun osalta valituksi tuli koulun piha-alueelle hyvin sopiva maalaus.

Orimattilan maalaustyö on jo valmis ja Askolassa muuntamo maalataan elokuussa. Orimattilassa puistomuuntamo (Sadepisarat) sijaitsee Artjärventien varrella Orimattilan Kehräämön lähellä, toinen puistomuuntamo (Sähkö on yhteistä) Lahdentien varrella Lidlin lähellä olevan puistoalueen reunassa ja jakokaappi (Energiaa vedessä ja taivaalla) Kuohutien varrella Lidlin parkkipaikan reunassa. Askolan puistomuuntamo on Vakkolassa Askolan koulun pihapiirissä.

Palkinnoksi lukion voittajaryhmät ovat saaneet stipendin opintomatkaa varten ja lisäksi kaikki neljä voittajaryhmää palkitaan stipendeillä.

Juhlavuosi näkyy ja kuuluu!