Puhtaasti parasta energiapalvelua

Luotettava uudistaja. 

Verkkomme mahdollistaa tehokkaan ja hiilivapaan energiajärjestelmän kehittymisen. Älykäs verkko toimii uusien energiaratkaisujen alustana asiakkaillemme. Verkon toimitusvarmuus on erinomaisella tasolla.

Tulevaisuuden energiantuottaja.

Tuotamme sähköä ja lämpöä täysin hiilivapaasti. Kasvamme merkittäväksi uusiutuvan sähkön ja lämmön tuottajaksi. Perinteisten tuotantohankkeiden rinnalla osallistumme uusia teknologioita soveltaviin hankkeisiin. Asiakkaille tarjoamme kehittyneitä hajautetun tuotannon ratkaisuja.

Kestävien palvelujen vahva toimittaja.

Tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaisia sähkö- ja lämpöpalveluita. Asiakassuhteemme ovat monipuolisia ja kahdensuuntaisia. Nykyaikaisissa palvelukanavissa asiointi on sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta. Paikallisuus on meille kilpailuetu. Palveluilla varmistamme, että sähköautot ovat aina käyttövalmiina, koti on lämmin ja yritysten pyörät pyörivät.

Osaamisen kehittäjä ja toiminnan uudistaja.

Olemme kehittyvä ja uudistumiskykyinen yhtiö. Henkilöstö on osaavaa, innostunutta ja motivoitunutta. Työyhteisömme on nykyaikainen ja työskentelytapamme ovat joustavia. Meillä on ammattitaitoinen ja tehokas kumppaniverkosto. Toimintamme on vastuullista, läpinäkyvää ja kannattavaa, josta sekä asiakkaat, henkilöstö että omistajat hyötyvät.

Arvomme

Hyvin palveltu asiakas / Yhteistyöstä voimaa / Avoimuutta arkeen / Uusiutumalla parempiin tuloksiin