Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Vuoden 2023 Arki virtaa -musaskaba on käynnistynyt

Julkaistu 6.4.2023

Kymenlaakson Sähkö järjestää jo kolmannen kerran yhteistyössä Radio Kaakon ja AK Sound & Music Servicen kanssa Arki virtaa -musaskaban, jossa muusikot pääsevät näyttämään kykynsä. Musaskabassa etsitään energistä kesäbiisiä.

Arki virtaa -musaskaba on tarkoitettu kaikille sooloesiintyjille ja yhtyeille ja osallistuminen on maksutonta. Kilpailun finalistit saavat äänestyksen aikana näkyvyyttä ja kuuluvuutta sekä finaaliesityksestä tehtävän videon käyttöönsä. Lisäksi voittaja saa 1500 euron palkinnon, biisilleen radiosoittoa sekä artistiesittelyn KSOY:n asiakaslehdessä.

Arki virtaa -musaskaban aiemmat voittajat ovat kouvolalainen artisti Tanto sekä haminalaistaustainen rockbändi Rock Criminals.

Osallistuminen kilpailuun on helppoa

Kilpailun osallistumisaika on 1.–30.4.2023. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä äänitteen kilpailubiisistä KSOY:n verkkosivujen kautta. -Toivomme mukaan paljon erilaisia tyylilajeja edustavia uusia kappaleita sooloartisteilta tai erilaisilta kokoonpanoilta. Musaskaba on hyvä tapa saada omaa musiikkia laajemman yleisön tietoisuuteen, vinkkaa musaskaban toteutuksesta KSOY:lla vastaava Kirsi Rasanen.

Tuomaristo valitsee toukokuun alussa kolme finalistia, ja he pääsevät toteuttamaan kappaleestaan videonauhoituksen. Finaalivideon nauhoituksesta vastaa haminalainen AK Sound & Music Service. Kaikki finalistit saavat videon myös omaan käyttöönsä.

Yleisö äänestää voittajan

Finalisteille tuotetut videot asetetaan yleisöäänestykseen KSOY:n verkkosivuille 1.–12.6.2023. Äänestyksen ja koko Arki virtaa -musaskaban voittaja julkistetaan Radio Kaakon finaalilähetyksessä 14.6.2023

Kaikki kilpailun lisätiedot löytyvät KSOY:n verkkosivuilta ja kilpailu kuuluu myös Radio Kaakon aalloilla.

Tästä linkistä Arki virtaa -musaskaban verkkosivulle

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki