Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Varaudumme lauantain 12.11. voimakkaisiin tuuliin lisämiehityksellä

Julkaistu 11.11.2022

Kymenlaakson Sähköverkon toiminta-alueelle on ennustettu voimakasta tuulta lauantaiksi 12.11. Iltapäivästä alkaen puuskien voimakkuus voi paikoin ylittää 20 m/s. Tuulet rauhoittuvat ennusteen mukaan sunnuntaiyöstä alkaen.

Varaudumme mahdollisiin tuulituhoihin ja sähkönjakelun häiriöihin lisämiehityksellä.

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222. Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

Kun sähkönkäyttöpaikkasi on verkkoalueellamme, saat siellä tapahtuvista runkoverkon sähköhäiriöistä tiedon tekstiviestillä suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Samalla saat arvion häiriön kestosta ja uuden viestin taas, kun sähköt toimivat. Palvelun saat käyttöösi Online-palvelussa.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki