Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme

Julkaistu 24.1.2022

KSOY:n verkkosivusto ksoy.fi on päivitetty ja uusi sivusto on julkaistu maanantaina 24.1.2022. Toivomme, että uudet sivut ovat sivustoa käyttäville käyttäjäystävälliset ja informatiiviset. Sivusto toimii mainiosti niin mobiililaitteilla kuin pöytäkoneellakin.

Sivustolta löydät selkeästi eriteltynä

  • sähkön myynnin
  • sähkön verkkopalvelut
  • asiakaspalvelun sekä
  • yritystiedot.

Käytetyin palvelumme eli Online-palvelu löytyy edelleen helposti verkkosivun oikeasta yläkulmasta ja sinne kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella, kuten aiemminkin.

Asiakaspalvelu on nostettu nyt omaksi kokonaisuudeksi, jotta palvelumme asiakkaille olisivat mahdollisimman helposti saatavilla. Asiakaspalvelun kokonaisuudesta löydät nyt myös asiakasetuasiat sekä esimerkiksi asiakaslehden verkkoversion ja anagrammivastauksen lähetyslinkin.

Sähkönjakelun häiriötilanteissa sivultamme tutkitaan eniten sähkönjakelun tilannekarttaa. Se löytyy edelleen helposti sekä etusivulta että sähköverkkosivustolta omana kokonaisuutena.

Sähkön myynti -osuudesta löydät erilaiset sähkösopimusvaihtoehdot kotitalouksille ja yrityksille sekä paljon hyödyllistä tietoa sähkösopimuksiin liittyen.

Energiatietoa

Energian tietopaketti löytyi aiemmin omalta energiaa.ksoy.fi sivustolta, mutta tämä sivusto on nyt poistunut käytöstä. Siellä aiemmin sijainneet artikkelit on siirretty osaksi yhtiön sivustoa ja löydät ne nyt helposti ksoy.fi-sivustolta.

KSOY Chattibotti Arki Virtanen koulutuksessa

Chatti muuttaa tietenkin kanssamme uusille sivuille. Chattibotti vaatii nyt hieman ohjeistusta, jotta se osaa toimia uusilla sivuilla, ja Arki Virtanen onkin nyt tehokoulutuksessa muutaman päivän. Saat meihin kuitenkin yhteyttä muiden asiakaspalvelukanavien kautta.

Palautetta ksoy.fi -palvelusta?

Jos sinulla on palautetta ksoy.fi -sivustosta, voit toimittaa viestin osoitteeseen viestinta@ksoy.fi. Otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki