Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Rock-Criminals KSOY:n Arki virtaa -musaskaban voittajaksi

Julkaistu 12.7.2022

Kymenlaakson Sähkön, Radio Kaakon ja AK Sound & Music Servicen yhteistyössä järjestämä musaskaba on päättynyt. Yleisö äänesti voittajaksi haminalais-kouvolalaisen yhtyeen Rock-Criminalsin kappaleella ’Fair World’.

Rock-Criminals sai 1141 annetusta äänestä noin 41 prosenttia. Tiukan kilpailun toiseksi sijoittui Marko Snellman kappaleella ’En tahdo valmista, tahdon sut’ ja kolmanneksesi Player1 feat. Marika Huomolin kappaleella ’Better off this way’. Lämpimät onnittelut Arki virtaa -musaskaban voittajalle, Rock-Criminalseille. Palkinnoksi musaskaban voitosta Rock-Criminals saa 1500 euron palkinnon, artistiesittelyn Kymenlaakson Sähkön asiakaslehteen ja tietysti soittoaikaa Radio Kaakon taajuuksilla.

Voittaja julkistettiin Radio Kaakon suorassa lähetyksessä 12.7. ja Rock-Criminalssin solisti-kitaristi Aleksi Pylvänäinen, artistinimeltään Alex Wild, kommentoi yhtyeen voittoa sanoilla ”Huikeat tunnelmat”. Bändi uskoi omaan hyväntuuliseen ja energiseen rokkibiisiin, mutta saavutettu yleisön suosio rohkaisee, imartelee ja lämmittää mieltä. Tulevaisuudessakin bändi aikoo jatkaa määrätietoista työtä, keikkailua ja uusien biisien työstämistä, ja palkintorahoilla on varmasti käyttöä studiokuluissa.

Rock-Criminals on vuonna 2011 perustettu rock yhtye, joka on kasvanut vuosien aikana esiteinien bändikoulu-projektista täysimittaiseksi rock-aktiksi. Bändi on urallaan soittanut yli sata keikkaa lämmitellen muun muassa Pelle Miljoona OY:n ja Sami Yaffan kiertueella. Bändi oli mukana myös vuonna 2018 X Factor-Suomi ohjelmassa ja tutustui siellä Michael Monroen yhtyeeseen. Bändi on tehnyt myös kappaleen Monroen kanssa, joka on vielä julkaisematta.

KSOY:n toista kertaa järjestämä Arki virtaa -musaskaba on tarkoitettu kaikille sooloesiintyjille ja yhtyeille. Tänä kesänä kilpailuun haki mukaan jopa 35 kovatasoista kilpailijaa ja tuomaristo valitsi kolme parasta kappaletta finaaliin. Lopullisen voittajan äänesti finalisteille teetetyistä musiikkivideoista yleisö.  Arki virtaa -musaskaba järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2021 ja silloin musaskaban voitti kouvolalainen artisti Tanto kappaleellaan ’Se virtaa taas’. Kymenlaakson Sähkö kiittää Radio Kaakkoa ja AK Sound & Musicia hyvästä yhteistyöstä, ja onnittelee vielä lämpimästi koko finaalikolmikkoa.

Kuuntele voittajakappale Fair World Youtubesta.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki