Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Onko rakentaminen ajankohtaista? Suunnitteletko mökille sähköjä? Muistathan olla hyvissä ajoin yhteydessä sähköliittymäasioissa.

Julkaistu 2.3.2022

Laita liittymän tilaus vireille hyvissä ajoin ottamalla yhteyttä verkkoyhtiöön. Jos tarvitset sähköä jo kesällä, on hyvä toimia pian. Kymenlaakson Sähköverkko kertoo asiakkaalleen liittymätyön edistymisestä tekstiviesteillä.

Sähköliittymien rakentamisen vilkkainta aikaa on kevät ja alkukesä. Ota yhteyttä liittymämyyntiimme mieluiten 2–3 kuukautta ennen rakentamisen aloittamista, jos rakennuspaikkasi on haja-asutusalueella. Voit pyytää liittymätarjouksen jo silloin, kun suunnittelet tonttikauppaa. Liittymismaksu selviää useimmiten jo puhelinsoitolla liittymämyyntiimme.

Saat liittymärakentamisen edistymisestä tekstiviesti-ilmoitukset

Rakennamme sähköliittymäsi kytkentävalmiiksi liittymissopimuksessa sovittuun aikaan mennessä. Saat meiltä tekstiviesti-ilmoituksen liittymätyön edistymisestä kolmessa eri vaiheessa:

  • kun työn suunnittelu alkaa,
  • kun maastosuunnittelu on valmistunut ja
  • kun liittymä on puolestamme valmiina.

Asiakaskyselyyn vastaaminen auttaa meitä kehittämään palveluamme

Liittymän valmistuttua lähetämme sinulle lyhyen asiakaskyselyn, jossa voit kertoa, kuinka onnistuimme rakentamistyössä. Palautteesi on meille tärkeää, jotta voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi.

Ota yhteyttä liittymämyyntiimme kätevästi lomakkeella

Lue lisää: Kesämökin kiinteä sähköliittymä on ekologinen ja vaivaton tapa pidentää mökkikautta ja nostaa mukavuudet uudelle tasolle.

Olisiko jo aika laittaa mökille sähköt?

Sähköt mökillä mahdollistavat etätöiden tekemisen ja uudenlaisen mukavuuden mökkielämään. Sähkö tekee vapaa-ajastakin lomaa.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki