Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Oman sähkösopimuksen tilanteen voi tarkastaa helposti Online-palvelusta tai sähkölaskusta

Julkaistu 11.1.2022

Sähkön hinnan vaihtelu ja kohoaminen ovat olleet toistuvasti esillä julkisuudessa viime aikoina. Ehkä olet miettinyt, mikä oman sähkösopimuksesi tilanne on.

Voit tarkastaa nykyisen sähkösopimuksesi voimassaolon ja hinnat Online-palvelustamme (omat tiedot > sähkön myyntisopimus). Nykyisen sopimuksesi hinnat ja voimassaoloaika näkyvät myös sopimusvahvistuksella ja laskuilla.

Jos sopimuksesi on määräaikainen, sähkön hintasi on kiinteä. Tämä tarkoittaa, että sähkön hinnan tämänhetkinen vaihtelu ei vaikuta sähkölaskuusi nykyisen määräaikaisen sopimuksen voimassaoloaikana. Olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin, ennen kuin nykyinen sopimuksesi päättyy.

Toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella oleville asiakkaille olemme lähettäneet postissa hintatiedotteet sähkön hinnan muutoksista. Hinnat ovat nähtävissä myös verkkosivuillamme.

KSOY Pörssi -sähkösopimusten hinta vaihtelee tunneittain seuraten Nordpool-sähköpörssin Suomen alueen hintaa, kuten ennenkin.

Tukkumarkkinahinnat edelleen huomattavan korkealla tasolla

Sähkön tukkumarkkinahinnat ovat tammikuussa edelleen ennätystasoilla. Hintaan vaikuttavat monet tekijät kuten polttoaineiden ja päästöoikeuden korkeat hinnat sekä heikko vesitilanne.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki