Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Näin löydät erittelyn KSOY Pörssi -sopimuksen tuntihinnoista

Julkaistu 13.1.2023

Löydät erittelyn KSOY Pörssi -sopimuksen henkilökohtaisista tuntihinnoistasi Online-palvelusta.

Jos sinulla on KSOY Pörssi -sopimus ja olet Kymenlaakson Sähkön myynti- ja verkkopalveluasiakas, voit ladata erittelyn tuntikohtaisista kulutuksistasi, tuntikohtaisista SPOT-hinnoista ja näiden mukaan muodostuvasta henkilökohtaisesta tuntihinnastasi Online -palvelusta. Klikkaa Laskut-välilehdellä yhdistelmäsopimuksen alta löytyvää ”tuntikohtaiset kulutukset” -linkkiä.

Huomaathan, että Excel-erittelyssä hinnat on ilmoitettu alv. 0 % ja ilman yhtiön laskuttamaa toimitusmaksua. Erittelyssä ilmoitetun hinnan lisäksi laskutetaan KSOY Pörssi sopimuksen perusmaksu, toimitusmaksu ja alv 24 % (1.12.2022-30.4.2023 alv. 10 %). Omalla sähkölaskullasi näet henkilökohtaisen kulutuksesi keskihinnan, joka sisältää alv:n.

Jos sinulla on KSOY Pörssi -sopimus, mutta kohteesi on toisen sähköverkon alueella, löydät ”tuntikohtaiset kulutukset” -linkin sähkön myyntisopimukset -osion alta.

Pörssihinnat näkyvät Onlinessa myös Energiaraportin kaaviossa:

  • Valitse Pikavalinnat -otsikon alta ’päivä’.
  • Valitse Ajanjakso -otsikon alta haluttu tarkasteluväli (Pörssi-sopimuksen voimassaolo ajalta).
  • Saat taulukkoon Pörssihinnan muiden käyrien lisäksi. Näkyvä hinta on Nord Poolin hinta ilman KSOY Pörssi -sopimuksen perusmaksua, toimitusmaksua tai arvonlisäveroa.

KSOY Pörssi -sopimukseen voit tutustua tarkemmin täältä.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki