Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Kymenlaakson Sähköverkko parantaa sähkön toimitusvarmuutta Enäjärven alueella Kouvolassa kolmen miljoonan euron investoinnilla

Julkaistu 31.3.2023

Kymenlaakson Sähköverkko on käynnistänyt verkonrakennustyöt Enäjärven kylän alueella. Sähköverkkoa parannetaan osana pitkäaikaista kehityssuunnitelmaa ja sähkön toimitusvarmuuden parantamiseksi.

Urakassa asennetaan keskijänniteverkon maakaapelia noin 40 kilometriä ja pienjänniteverkon maakaapelia noin 20 kilometriä. Uusia puistomuuntamoita rakennetaan yhteensä 36 kappaletta. Työt ovat alkaneet maaliskuussa, ja niiden arvioidaan valmistuvan lokakuun loppuun mennessä. Vanhojen linjojen purkutöitä tehdään loppuvuoden 2023 ja kevään 2024 aikana.

Enäjärvi 2023: investointialue violetilla pohjalla

 

Suurin osa töistä tehdään pelloilla ja maastoissa, mutta alueella liikkuvien on syytä muistaa varoa työkoneita. Pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Pääurakoitsijana kohteessa toimii Wire Oy.

 

Sähköverkkoamme kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi ja investoimme vuosittain noin 15 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen ja uudistamiseen. Toimintaympäristömme muuttuu, kun yhteiskunta sähköistyy ja sähköntuotanto muuttuu ympäristöystävälliseksi.  Kymenlaakson Sähköverkko toimittaa sähköä yli 100 000 asiakkaalle neljän maakunnan alueella Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla.

Lisätietoja:
Kymenlaakson Sähköverkko Oy, Tom Linden, rakennuttamisvastaava, puh. 044 574 5051

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki