Siirry sisältöön
Hae sivustolta

KSOY:lle jälleen Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus

Julkaistu 15.2.2023

Kymenlaakson Sähkö on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat 2022-tunnustuksen. Tunnustus jaetaan vuosittain Eezy Flown henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltäneille organisaatioille.

KSOY:n henkilöstön ilmapiiritutkimus toteutettiin lokakuussa 2022 ja siihen vastasi henkilöstöstä 87 prosenttia. Tutkimuksen mukaan KSOY:n People Power indeksi on 75,5. PeoplePower indeksi on samaa tasoa kuin edellisessä tutkimuksessa vuonna 2020, ja selvästi paremmalla tasolla kuin suomalaisissa toimihenkilövaltaisissa organisaatioissa keskimäärin. PeoplePower-luokituksessa mitataan työyhteisön sitoutumista, johtamista, omistautumista ja suorituskykyä. Lisätietoa tutkimuksesta: www.innostavimmat.fi

– Energiakriisi vaikutti yhtiön toimintaan monella tapaa viime vuonna. Esimerkiksi asiakaspalveluun tapahtuvien yhteydenottojen määrä kasvoi yli 30 prosentilla.  Lisääntyneestä työmäärästä ja haasteellisesta vuodesta huolimatta olemme onnistuneet säilyttämään yhtiössä kannustavan ja mielekkään työilmapiirin, sanoo toimitusjohtaja Aku Pyymäki.

Tutkimuksen tuloksissa suurimmat positiiviset muutokset liittyvät työn mielenkiintoisuuteen, henkilöstön kuulemiseen ja esihenkilötyössä onnistumiseen. Kehitystä suunnataan jatkossa erityisesti työkuorman lisääntymisen seurantaan, tiedonkulun parantamiseen sekä yksiköiden tavoitteiden selkeyttämiseen.  Tutkimustulosten mukaan vahvuuksia löytyy myös henkilöstön hyvinvoinnista, päätöksenteon tehokkuudesta ja muutosten toteuttamisesta.

Henkilöstön ilmapiiritutkimus toteutetaan KSOY:ssä kahden vuoden välein. Tutkimuksen tavoitteena on parantaa tuloksellisuutta kasvattamalla henkilöstön omistautuneisuutta, tunnistaa organisaation vahvuuksia ja kehittämisalueita oman työn, lähityöyhteisön ja koko organisaation osalta sekä edesauttaa osallistavamman työkulttuurin kehittämistä.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Aku Pyymäki, Kymenlaakson Sähkö Oy, puh. 0400 397474

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki