Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Asiakkaidemme mielestä Energiaa-asiakaslehti on monipuolinen ja mielenkiintoinen

Julkaistu 24.8.2023

Toteutimme kesäkuussa 2023 asiakaslehtitutkimuksen Energiaa-lehdestämme. Tutkimuksen toteutti Feelback Oy. Vastaajia oli noin 300, joista noin puolet sekä myynti- että verkkopalveluasiakkaita. 88 prosenttia vastaajista oli yli 45-vuotiaita ja 55 prosenttia miehiä. Vastauksia kyselyyn saatiin verkkolinkin, sähköpostiviestin sekä puheluiden kautta. Kiitämme kaikkia vastaajia.

Tutkimuksen mukaan lehteä luetaan huolellisesti. 19 prosenttia sanoo lukevansa lehden kokonaan ja 63 prosenttia silmäilee ja lukee omasta mielestään mielenkiintoisimmat jutut. Lehden ominaisuuksille ei tutkimuksessa juurikaan saada eroa. Lehteä pidetään yhtä lailla monipuolisena ja mielenkiintoisena kuin myös asiapitoisena, houkuttelevana ja luotettavana.

Lehden ulkoasu ja sisältö saavat molemmat kouluarvosanan 8 (asteikolla 4–10). Kiinnostavimpia aihealueita lehdessä ovat lukijoidemme mukaan sähkösopimusasiat, energiansäästö, kodin sähkönkäyttö & asuminen sekä sähköturvallisuus. Artikkeleita uusiutuvista energianlähteistä, kodinkoneista & sähkölaitteista sekä lämmitystapavalinnoista pidetään myös tärkeinä.

Tutkimuksessa käy myös selväksi, että lehden toivotaan ilmestyvän paperilehtenä jatkossakin. Tutkimuksen mukaan lehti on vaikuttanut lähes kaikkiin lukijoihin joko erittäin tai jokseenkin myönteisesti käsitykseen KSOY:stä. Vastaajista 27 % on erittäin tyytyväisiä KSOY:n palveluihin ja 58 % jokseenkin tyytyväisiä.

Hyödynnämme tutkimuksen tuloksia ja asiakkaiden vastauksia lehden kehityksessä.

Tästä pääset lukemaan Energiaa-lehteä. 

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki