Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Sähköliittymän siirtäminen ylläpitoon

Kun kiinteistössä ei käytetä sähköä, mutta haluat säilyttää valmiuden siihen, kannattaa liittymä siirtää ylläpitoon. Tällöin maksat liittymän pääsulakekoon mukaan liittymän ylläpitohinnaston mukaista ylläpitomaksua ja muu sähkölaskutus loppuu.

Ylläpitoon siirryttäessä katkaisemme käyttöpaikan sähköntoimituksen ja poistamme mittarin. Perimme näistä toimenpiteistä palveluhinnaston mukaisen mittauksen toimenpidemaksun.

Ylläpitohinnasto

Palveluhinnasto

Ylläpitoon siirretyn liittymän saat otettua normaaliin käyttöön ilman palvelumaksua. Ennen kuin liittymä voidaan ottaa ylläpidon jälkeen käyttöön, tulee sinun ottaa yhteyttä sähköurakoitsijaan asennusten tarkistusta varten. Sähköurakoitsija tilaa kytkennän yleistietolomakkeella.

Ylläpitoon siirretty liittymä säilyy myös tontilla, josta rakennus on purettu ja se voidaan ottaa käyttöön samalle paikalle rakennettavaan uuteen kiinteistöön. Koska voit siirtää sähköliittymän kiinteistökaupassa uudelle omistajalle, ylläpidetystä liittymästä on hyötyä myös kiinteistön myynnin yhteydessä.

1.3.2011 jälkeen valmistuvilta liittymiltä perimme ylläpitomaksun, ellei liittymä ole kytketty valmistumista seuraavan kalenterivuoden loppuun mennessä.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki