• kalastajat-kalliolla

Laskutus

Etäluettavien mittareiden myötä asiakkaidemme sähkönlaskutus perustuu todelliseen sähkönkäyttöön. Voit valita sähkölaskuksesi e-laskun, sähköpostilaskun tai perinteisen paperilaskun. Voit myös ohjata sähkölaskusi sähköiseen postilaatikkoon, Netpostiin. Netpostin löydät osoitteesta http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palvelutverkossa/netposti/

Sähköinen e-lasku on helpoin

Maksuton E-lasku on helppo ja nopea tapa hoitaa sähkölaskut. Saat e-laskun suoraan verkkopankkiisi ja maksaessasi sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä lasku. E-laskun saat käyttöösi omassa verkkopankissasi. Tehdessäsi e-laskupalvelusopimuksen, tarvitset asiakasnumerosi, jonka löydät esimerkiksi sähkölaskustasi. Lisätietoja e-laskusta saat omalta pankiltasi.

Laskujen lukumäärä määräytyy kulutusarvion mukaan, joko 4, 6 tai 12 laskua vuodessa. Laskun maksuaika on aina kaksi viikkoa. Laskultasi näet myös aina seuraavan laskun arvioidun eräpäivän, mikä auttaa varautumaan siihen. Käytä aina laskua maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa ja tilinumeroa. Näin maksu kohdistuu nopeasti oikeaan laskuun.

Kaikki sähkölaskusi löydät myös Online-palvelustamme.