Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Puroille aurinkosähkön hankinta kotiin oli fiksu ja helppo ympäristöteko

19.1.2021

Jarkko ja Mervi Puro hankkivat aurinkosähköjärjestelmän kotiinsa Karhulaan pari vuotta sitten. Jarkko kertoo, että aurinkosähkö oli heille ensisijaisesti ekologinen valinta.

Perhe on ympäristötietoinen kaikissa valinnoissaan ja aurinkosähkö sopi osaksi tätä kokonaisuutta mainiosti. Lisäksi he arvostavat omavaraisuutta energia-asioissa, eikä järjestelmän merkitystä kiinteistön jälleenmyynnissä sovi unohtaa.

– Paneelien ja järjestelmän hankinta oli todella mutkatonta, meistä KSOY:n palvelu oli ihan kympin luokkaa. Tosin kannattaa olla ajoissa liikkeellä ennen kevään sesonkiviikkoja, vinkkaavat Purot.

Asennus sujui Purojen mielestä vaivattomasti ja uuteen peltikattoon asennusporukka ei jättänyt yhtään kolhua. Mervi kertoo, että myös asennuksen jälkeen KSOY:ltä on vastattu hyvin kaikkiin mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin, ja vähän ylimääräisiä järjestelmäsäätöjäkin Puroilla käytiin tekemässä.

Ympäristötietoisina ihmisinä Puroista on mukava seurata mobiilisovelluksesta, minkä verran aurinkoenergiaa kertyy vuorokaudessa. Samalla voi verrata asiaa vaikkapa siihen, kuinka monta puuta saa maailmasta säästettyä.

Tutustu Purojen kohteeseen videolla:

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki