Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Liiketoiminta

Ydinosaamistamme ovat sähkön tuotanto ja myynti sekä sähkön luotettava ja turvallinen siirto asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan.

Sähkön tuotanto ja myynti

Myymästämme sähköstä noin puolet hankitaan pohjoismaisesta sähköpörssistä ja noin 46 prosenttia tuotetaan omilla tuotanto-osuuksilla. Tästä yli 94 prosenttia on hiilineutraalisti tuotettua.

Myymme sähköä kuluttajille ja yrityksille. Sähkön tuotannosta ja myynnistä konsernissa vastaa Kymenlaakson Sähkö Oy. Energialiiketoiminnan osuus koko konsernin liikevaihdosta on hieman yli puolet.

Sähköverkko ja verkkopalvelut

Toimitamme sähköä neljän maakunnan alueelle – Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalaan, Uudellemaalle ja Päijät-Hämeeseen. Investoimme jatkuvasti sähkön toimitusvarmuuteen mm. maakaapeloimalla keski- ja pienjänniteverkkoa. Sähköverkon suunnittelun, rakennuttamisen ja käytön lisäksi liitämme asiakkaat verkkoon ja mittaamme sähkön kulutusta. Kymenlaakson Sähköverkko Oy vastaa konsernin verkkoliiketoiminnasta.

Tutustu Energiaviraston julkaisemiin sähköverkkoliiketoiminnan tunnuslukuihin (aukeaa uuteen ikkunaan)

Vuosikertomukset ja osavuosikatsaukset

Julkaisemme vuosikertomukset ja osavuosikatsaukset sähköisinä julkaisuina. Voit lukea niitä millä tahansa päätelaitteella. Halutessasi voit myös tulosta katsaukset. Ennen vuotta 2015 julkaistuja kertomuksia voi tiedustella Kymenlaakson Sähkön viestinnästä.

Siirry lukemaan sähköisiä julkaisujamme

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki