Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Työn monipuolisuus ja kivat työkaverit ilahduttavat Nooraa päivittäin

Noora Karhu aloitti KSOY:lla myyntineuvottelijana GoOn henkilöstöpalvelun kautta keväällä 2021. Reilun vuoden työskenneltyään hän siirtyi KSOY:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Nooran mielestä reitti vakituiseen työpaikkaan vuokrafirman kautta oli hyvä polku. – Tulin taloon pahimpaan korona-aikaan, jolloin useimmat työtoverit työskentelivät kokonaan etätöissä, ja jäivät siksi aluksi melko etäisiksi. Perehdytys hoidettiin hyvin esihenkilön ja silloisen palveluvastaavan toimesta. Hän oli itsekin tullut taloon samaa reittiä muutama vuosi aiemmin. Alusta asti tuntui kuitenkin siltä, että olen samaa porukkaa KSOY:n työntekijöiden rinnalla.

– Vakituinen työpaikka toi turvallisuuden tunnetta. Työsuhde-edut paranivat, ja lomien ja muiden poissaolojen sopiminen helpottui, kun ei tarvitse olla enää moneen henkilöön yhteydessä.

Asiakaspalvelun monipuolisuus motivoi ja innostaa

Myyntineuvottelijan nimekkeellä työskentelevän Nooran päivät painottuvat asiakaspalveluun, asiakaspuheluiden ja sähköpostien hoitamiseen. – Jokainen päivä ja varsinkin jokainen asiakaskontakti on erilainen ja tuo mukavaa vaihtelua. Työssä tarvitaan päivittäin etenkin kuuntelemisen taitoa, kärsivällisyyttä, ongelmanratkaisutaitoja sekä joskus myös huumoria. Työyhteisön jäsenet ovat aivan mahtavia ja tulemme toimeen myös vapaa-ajalla. Noora kertookin, että hänet saa viihtymään työssään halu palvella asiakkaita, mahtavat työkaverit sekä töiden monipuolisuus.

Noora työskentelee sekä toimistolla että etänä. Äskettäisen kodin muuton jälkeen hän arvelee, että etätyöt saattavat pidentyneen työmatkan vuoksi vähän lisääntyä. Energia-ala muuttuu nopealla tahdilla ja on mukava olla seuraamassa sitä näinkin läheltä. Toki tällä hetkellä vallitseva energiakriisi on nostanut sähkönhinnat pilviin ja elämme historiallisia hetkiä, jotka eivät välttämättä ole niitä kaikkein mieluisimpia kokea. Energia-ala on kuitenkin yksi tärkeimmistä tulevaisuuden aloista ja vaikuttaa merkittävästi arkeen.

Energiset harrastukset tuovat lisävirtaa

-Vapaa-ajalla vietän hyvin paljon aikaa pienten veljenpoikieni seurassa, jolloin tädin ajatukset todellakin nollaantuu töistä. Harrastuksiin kuuluu myös vahvasti moottoriurheilun seuraaminen ja kierrämmekin perheen ja puolison kanssa ympäri suomea jokamiesluokan sekä Drifting-kilpailuissa. Muuten melko hektiseen arkeeni tuo lisävirtaa Kymijoella sijaitseva mökkimme, joka onkin nykyisin melko ahkerassa käytössäni.

 

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki