Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Rosa arvostaa mukavaa työyhteisöä ja vaihtelevia työtehtäviä

Rosa-Maria Alcenius on työskennellyt KSOY:lle reilut kaksi vuotta. Nyt 29-vuotias Rosa aloitti myyntineuvottelijan tehtävissä Go-On -yhtiön palkkalistojen kautta ja hänet vakinaistettiin KSOY:lle noin vuoden työskentelyn jälkeen. Vuoden 2021 alusta urapolku eteni jälleen, kun hän pääsi sijaistamaan tiiminsä palveluvastaavan äitiysvapaata. – Pidän siitä, että olen saanut uusia vastuullisia työtehtäviä ja, että työt hieman aina muuttuvat ja elävät. Uudet tehtävät ovat tuoneet mukanaan myös lisää yhteistyötä sekä yhtiön sisällä että talon ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Rosa kokee, että hän oli heti osa KSOY:n tiimiä, vaikka palkan maksoikin aluksi Go-On. Työyhteisö tuntui heti omalta ja mieluisalta. Nykyinen vakituinen työpaikka ja säännölliset tulot tuovat turvaa elämään. Rosa kertoo, että hänelle KSOY on tällä hetkellä ihan paras työpaikka: kiva työyhteisö, hyvät työsuhde-edut sekä tärkeänä elementtinä mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin.

Energinen Rosa sanoo, että vapaa-ajan harrastukset ovat työstä irtautumiseen ja päivän nollaamiseen erinomainen keino. – Suhtaudun kyllä työhön muutenkin ajatuksella, että työ on työtä ja pystyn irtautumaan työtehtävistä, kun työkone menee kiinni. Kuntosali, säännöllinen lenkkeily 8-vuotiaan Nasu-koiran kanssa ja äskettäin uudelleen käynnistynyt ratsastusharrastus täyttävät vapaa-ajan sopivasti.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki