Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Kesätyöt 2022

Oletko sähkö- tai energia-alan opiskelija? Kesäksi 2022 voit hakea kesätöihin Kymenlaakson Sähköverkolle.

Kymenlaakson Sähköverkko Oy harjoittaa verkkoliiketoimintaa neljän maakunnan alueella Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla.  Sähköverkkomme on yli 13 000 kilometrin pituinen ja toimitamme sähköä koteihin ja yrityksiin yli 100 000 asiakkaalle. Tavoitteenamme on turvata häiriötön sähkönjakelu vuoden jokaisena päivänä. Sähköverkkoa kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi ja investoimme vuosittain noin 15 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen ja uudistamiseen.

Olemme kehittyvä ja uudistumiskykyinen yhtiö, ja henkilöstömme on osaavaa, innostunutta ja motivoitunutta. Työyhteisömme on nykyaikainen ja työskentelytapamme ovat joustavia.

Kesätyötehtävämme on suunnattu sähkö- ja energia-alan opiskelijoille. Kesätyötehtävät ovat päivittäisen verkkoliiketoiminnan avustavia tehtäviä. Työjaksosi aikana tutuksi tulevat verkkotietojärjestelmän tietojen ylläpito, verkoston suunnittelun aputehtävät sekä verkkopalveluiden, verkon käytön ja rakennuttamisen avustavat tehtävät. Työkokonaisuudet määritellään tarkemmin valittavien henkilöiden osaamisen mukaan.

Tarjoamme kesätyöntekijöille näköalapaikan tutustua energia-alaan, monipuolisia ja mielekkäitä tehtäviä sekä innostavan ja energisen työyhteisön. Pääset soveltamaan opintojasi käytännön työssä ja kehittämään omaa energia-alan osaamistasi. Sähköverkkoyhtiön kesätöiden sijaintipaikka on Kouvolan Elimäellä ja työskentelemme myös joustavasti etänä. Kesätyöt ajoittuvat toukokuun ja syyskuun välille ja kesto on vähintään kaksi kuukautta. Tarkempi työssäoloaika sovitaan valittavien henkilöiden kanssa.

Arvostamme kesätöihin valittavilta henkilöiltä

  • sähkövoimatekniikan ja/tai energiatekniikan opintoja (AMK tai yliopisto)
  • perustuntemusta voimajärjestelmän ja energiajärjestelmän käyttäytymisestä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja ja innostusta työskennellä erilaisten tietojärjestelmien parissa
  • aktiivista, huolellista ja oma-aloitteista asennetta työhön

Kiinnostuitko? Hae kesätöihin tekstin alta löytyvältä lomakkeella helmikuun loppuun mennessä. Käsittelemme kaikki hakemukset hakuajan päätyttyä, ja ilmoitamme lisätietoja hakijoille maaliskuussa.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Kymenlaakson Sähköverkko Oy on Kymenlaakson Sähkö Oy:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Konsernissamme työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa. 

Hakulomake:

Kesätyöt 2022
Maximum upload size: 3MB

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki