Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Energia-alalla työskentely on merkityksellistä

Saara Suurinkeroinen kertoo, että hänen miestään energia-alalla työskentely on mielenkiintoista ja merkityksellistä. – Omassa työssäni tarvitsen monenlaisia taitoja, mutta mielestäni hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa.

Näin Saara kertoo työstään ja arjestaan:

Työskentelen KSOY:llä asiakaspalvelussa. Työpäiväni kuluu pääsääntöisesti vastatessa asiakkaiden puhelimitse tai sähköpostilla tuleviin yhteydenottoihin. Yhteydenottojen aiheet vaihtelevat paljon, joten tylsiä päiviä ei ole. Olin ensin GoOnilla reilun vuoden, ja nyt olen työskennellyt suoraan KSOY:lle vuoden 2023 alusta lähtien.

Vastaanotto KSOY:lla oli tosi hyvä, en kokenut, että minua olisi kohdeltu erityisesti GoOnin työntekijänä, vaan alusta alkaen tuntui siltä, että kuulun joukkoon siinä missä muutkin. Perehdytys oli hyvä ja kattava. Asiakaspalvelun työ on kuitenkin niin monipuolista, ettei kaikkea pysty opettamaan etukäteen. Tekemällä oppii, ja työyhteisöstä saa aina apua kysymällä.

KSOY:n palvelukseen siirtyminen toi mukanaan lähinnä käytännön muutoksia, jotka liittyivät mm. palkkaan, työterveyshuoltoon ja muihin etuihin. Työkavereiden onnittelut ”uudesta” työstä lämmittivät erityisesti mieltä. Suoraan yhtiölle työskentely merkitsee pysyvyyttä, ja tavoitteenani olikin alusta alkaen työllistyä KSOY:lle GoOnille työskentelyn jälkeen.

Pidän työssäni eniten mukavasta ja reilusta työyhteisöstä sekä työn vaihtelevuudesta. Asiakaskohtaamiset ovat ehdottomasti työn suola. Työssä tarvitaan monenlaisia taitoja, mutta mielestäni hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa.

Energia-alalla työskentely on mielenkiintoista ja merkityksellistä. Vaikka iso osa esimerkiksi sopimuksiin liittyvistä asioista tulee nopeasti itselle tutuksi, asiakkaille ne eivät välttämättä ole itsestäänselvyyksiä. On mukavaa, kun pystyy olemaan avuksi. Työn tekee viihtyisäksi kivat ja luotettavat työkaverit ja työyhteisö.

Omaan arkeen tuovat virtaa monipuoliset harrastukset, kuten luonnossa liikkuminen moottorilla avustettuna ja omin jaloin, tanssitunnit ja lukeminen.

 

 

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki