Tervetuloa Virtapiiri –blogiin!

29.01.2016

Sähkö kuuluu meidän jokaisen elämään niin saumattomasti, että sitä harvoin tulee edes ajatelleeksi. Suomeen 1880-luvulla tullut sähkö on yksi ihmiskunnan tärkeimmistä keksinnöistä. Nykyään koko yhteiskuntamme toimii sähkön varassa ja sen avulla on otettu huimia kehitysloikkia esimerkiksi terveydenhuollossa, erilaisten palveluiden kehittämisessä ja työelämässä. Toimitusvarmuus on meillä huippuluokkaa ja sähkön uskotaan riittävän aina ja kaikissa olosuhteissa. Sähköä pidetään länsimaissa kuitenkin itsestään selvänä jokamiehen oikeutena, josta ei saisi syntyä kustannuksia.

Energia-alalla tapahtuu nyt paljon ja nopeassa tahdissa. Sähköön liittyvän keskustelun keskiöön ovat viime vuosina nousseet mm. ympäristöystävälliset sähköntuotantomuodot, kuluttajien pientuotanto ja älykkään sähköverkon uudet innovaatiot.

Virtapiiri –blogi valottaa taustoja ja ottaa kantaa kaikkiin yllä mainittuihin ja lukemattomiin muihin sähköön ja energiaan liittyviin asioihin. Blogi tarkastelee energia-alaa ja arjen ilmiöitä monipuolisesti ja puhuttelevasti eri näkökulmista. Kirjoittajina toimivat Kymenlaakson Sähkön ja Kymenlaakson Sähköverkon johtajat ja asiantuntijat. Mitä energia-alalla tapahtuu, mitä ratkaisut tarkoittavat kuluttajan ja kansalaisen näkökulmasta? Miltä näyttää energian tulevaisuus, mistä sähkö tulevaisuudessa tulee? Seuraa blogia, niin tiedät.

Annemari Backman
Viestintäpäällikkö

 

Kirjoita kommentti

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.