KSOY Studio

KSOY Studio on oma keskusteluohjelmamme, jossa asiantuntijamme nostavat esiin ajankohtaisia aiheita sähkönkäyttöön ja energiaan liittyen.

Jakso 3 – Vastuullista verkon kehittämistä

Tässä jaksossa keskustelemme sähköverkon kehittämisestä, verkkopalvelujen muuttumisesta ja siitä, miten verkkoyhtiöiden pitää varautua tulevaisuuteen. Keskustelemassa mukana Esa Niemelä ja Asmo Karvinen Kymenlaakson Sähköverkko Oy:stä.

Jakso 2 – Vastuullisuus

Toisessa jaksossa aiheena on Kymenlaakson Sähkö yrityksenä, tehdään katsaus vuoteen 2019 ja keskustellaan mm. siitä, kuinka vastuullisuus näkyy Kymenlaakson Sähkössä. Keskustelemassa mukana Kymenlaakson Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Aku Pyymäki sekä Kymenlaakson Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja Jouni Pylvänäinen.

Jakso 1 – Aurinkosähkö

Olli Laitinen ja Ari Vähä-Impola Kymenlaakson Sähköstä keskustelevat aurinkosähköstä, sen ominaisuuksista, asennuksesta, lupa-asioista ja muista aurinkosähköön liittyvistä käytännön asioista.

Katso kaikki jaksot Youtubessa 


 

KSOY Oma aurinko

pääkuva

KSOY Oma aurinko on aurinkopaneelien kokonaispaketti sinulle, joka haluat nauttia itse tuotetusta sähköstä vähällä vaivalla, mutta varmasti ja luotettavasti. Aurinkosähköjärjestelmään kuuluu ohjelmisto, jolla voit seurata kätevästi järjestelmäsi tuottoa.

Tutustu KSOY Oma aurinkoon tästä