Energiansäästöviikko herättelee toimimaan

07.10.2019

Energiansäästöviikko2019

Valtakunnallista energiansäästöviikkoa vietetään jälleen 7.-13.10.2019. Energiansäästöviikko nostaa esille päivittäisen energiankäytön ja kannustaa pohtimaan energiankulutusta ja -säästöä niin kotona, koulussa, työpaikalla kuin vaikkapa liikenteessäkin.

Kymenlaakson Sähkö viestii aktiivisesti energiansäästövinkkejä asiakkaille mm. uutiskirjeiden, asiakaslehden ja sähköisten kanavien kautta. Otamme järkevän energian käytön huomioon myös omassa toiminnassamme.

Olemme tänäkin vuonna sponsorina tokaluokkalaisten energiansäästöviikon oppimateriaalin hankinnassa ja toimitimme alueellamme 12 kouluun Hei kaikki toimii -materiaalipaketin. Valmiin materiaalin, pelien, leikkien avulla on helppo ottaa haltuun perustiedot energiasta, sen tuotannosta sekä järkevästä käytöstä ja säästämisestä.

Käynnistämme heti viikon aluksi, maanantaina 7.10., energiansäästöaiheisen kilpailun, jossa voi jakaa omia parhaita energiansäästövinkkejä. Julkaisemme parhaat vinkit! Kilpailuun voit osallistua tästä: Kerro parhaat energiansäästövinkit. Arvomme osallistuneiden kesken kirkasvalolampun.

Viikon aikana voit tavata meidät tiistaina 8.10. klo 10-16 Kauppakeskus Veturissa Kouvolassa ja torstaina 10.10. Kotkan Prismassa. Paikalla on myös Kymenlaakson energianeuvoja Tommi Tuomi ja erityisenä aiheena valaistus ja oikea lamppujen valinta kotiin. Samalla voit hoitaa myös sähkösopimusasiat kuntoon.

Seuraa viestintäämme energiansäästöviikon aikana ja tule mukaan miettimään helppoja ja käytännöllisiä energiansäästövinkkejä meille kaikille!

Jätä oma energiansäästövinkkisi ja osallistu kilpailuun! Voit voittaa Rondo LED kirkasvalolaitteen.