Uusi Energiaa -verkkopalvelu avattu!

06.02.2018

www_energiaa-sivut

Hyödyllistä tietoa ja tarinoita energiasta ja sähkönkäytöstä löydät nyt helposti yhdestä paikasta. Uusi Energiaa -sivusto yhdistää entisten energianeuvontasivujen ja verkkolehden parhaat puolet. Sivustolle on koottu ajankohtaista ja tarpeellista asiaa valmiina hyödynnettäväksi. Täältä löydät myös asiakaslehden artikkelit sähköisessä muodossa ja paljon sähkönkäyttöön liittyvää asiaa mukavassa muodossa.

Arki virtaa!
Sivustolla on tietoa ja vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää sähköä kodin arjessa entistä paremmin. Saat siitä enemmän iloa ja hyötyä omaan elämääsi, niin kotona kuin vapaallakin.

Säästä rahaa!
Pienilläkin kulutustottumusten muutoksilla on suora vaikutus sähkölaskuun. Energiansäästövinkkien avulla voit löytää hyvää hyödynnettävää omaan talouteesi.

Apua arjen tilanteisiin!
Konkreettisten ohjeiden ja videoiden avulla selviät paremmin arkisista sähkönkäyttöön liittyvistä tilanteista. Miten vaihdat pääsulakkeen? Miten valitset oikean lampun?  Käy katsomassa ohjepankista.

Palvelut käyttöön!
Täältä löydät kaiken, mitä sinun on sähkönkäyttäjänä ja asiakkaana hyvä tietää. Esimerkkien ja asiakastarinoiden avulla pääset tehokkaammin hyödyntämään erilaisia palvelujamme, saat vinkkejä sähkön ostamiseen ja tarkempaa tietoa uusista tuotteista.

Käy tutustumassa ja anna palautetta!
Käy sivuilla, kerro mielipiteesi ja anna meille vinkkejä sivujen jatkokehitykseen! Mikä ilahdutti, mitä asioita toivoisit lisää, oliko sivuilla helppo liikkua, löysitkö haluamasi? Energiaa.ksoy.fi