Sähkönjakelun vikoja laajalti koko verkkoalueella (päivitetty 27.9. klo 15:45)

27.09.2018

Voimakas tuuli ja myrskypuuskat ovat aiheuttaneet sähkönjakelun vikoja laajalti koko Kymenlaakson Sähköverkko Oy:n alueella torstaina 27.9. Sähköttömiä asiakkaita on klo 15.45 vajaa 3 000.  Puuskaisen tuulen ennustetaan laantuvan alkuillasta. Korjaajat ovat liikenteessä ja jatkavat korjaustöitä koko illan ajan. Pyrkimyksenä on saada jakeluverkon viat korjattua puoleen yöhön mennessä. 

Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne  

Ilmoita vikapaikoista, mutta älä koske sähkölinjoille kaatuneisiin puihin  

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222.  

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.  

Tilaa maksuttomat häiriötiedotteet 

Kun sähkönkäyttöpaikkasi on verkkoalueellamme, voit ottaa käyttöösi maksuttoman häiriötiedotepalvelun. Sen kautta saat tietoa asuinalueesi runkoverkon sähköhäiriöistä tekstiviestillä suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Samalla saat arvion häiriön kestosta ja uuden viestin taas, kun sähköt toimivat. Maksuttoman häiriötiedotepalvelun voit aktivoida käyttöösi Online-asioinnissa. Siirry Online-palveluun.

Lisätietoja
Kymenlaakson Sähköverkko Oy, käyttökeskusvastaava Saku Mässeli, puh. 0400 391410, saku.masseli@ksoy.fi