Tommi Tuomi on Kymenlaakson uusi energianeuvoja

07.03.2016

Tommi Tuomi_verkkokuva

Energiatekniikan insinööri Tommi Tuomi (37) on aloittanut Kymenlaakson uutena energianeuvojana helmikuun lopulla.

Energianeuvoja työskentelee koko Kymenlaakson alueella ja tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa rakentamisen, remontoinnin ja asumisen energia-asioissa aina lampuista lämpöpumppuihin. Lisäksi tavoitteena on järjestää mm. maksuttomia remontti-, rakentaja- ja aurinkoenergiailtoja. Myös kuntalaisille maksuton lämpökameran lainaustoiminta jatkuu. Lämpökameraa voi kysyä lainaan joko suoraan energianeuvojalta Kouvolasta tai Kotkan ja Haminan rakennusvalvonnoista, jonne energianeuvonta on järjestänyt lämpökamerat lainauskäyttöön.

Tommi Tuomen tavoitat Kouvolan rakennusvalvonnasta Tekniikka ja ympäristötalolta, puhelimitse p. 040 500 9586 ja sähköpostitse tommi.tuomi@kouvola.fi

Kymenlaakson energianeuvonta -hankkeelle on myönnetty Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) kautta tukea vuosille 2015–2017. Rahoituksen avulla jatketaan Kymenlaakson puolueetonta energianeuvontatoimintaa, johon osallistuvat myös muut Kymenlaakson kunnat sekä energiayhtiöistä Kymenlaakson Sähkön lisäksi KSS Energia, Kotkan Energia ja Haminan Energia.