Johtoalueen reunapuiden oksinta loppusuoralla

23.09.2016

helikopteri

Johtoalueen reunapuiden oksinta käynnistyi Kymenlaakson Sähköverkon alueella tänä vuonna kesäkuun puolivälissä. Neljän kuukauden urakka on nyt loppusuoralla ja saadaan päätökseen lokakuun aikana.

Viimeisinä alueina oksitaan johtoalueen reunapuita Kotkassa Sutelassa, Veikkolassa, Laajakoskella ja Pernoossa. Raivaukset näillä alueilla käynnistyvät ensi viikolla (vko 39) ja päättyvät urakkasuunnitelman mukaan 21.10. mennessä. Sääolosuhteet voivat kuitenkin vielä vaikuttaa aikatauluihin.

Johtoalueen reunapuiden oksinta on osa sähkön toimitusvarmuuden parantamista ja oksintaurakoita tehdään vuosittain eri alueilla. Tänä vuonna neljän kuukauden aikana Kymenlaakson Sähköverkon alueella on puiden ja johtojen riittävän etäisyyden varmistamiseksi oksittu kaikkiaan noin 180 johtokilometriä. Työtä on tehty Haminan, Virolahden, Virojoen, Inkeroisten ja Kotkan alueilla.

Kiitämme alueiden asukkaita ja metsänomistajia, jotka ovat suhtautuneet raivaustyöhön myönteisesti. Urakasta on vastannut Kyvera Oy ja lennoista Heliwest Oy.

Kartat raivausalueista:

Lisätietoja: Ari Ristola, asennuspäällikkö, Kyvera Oy, puh. 040 5686 012