Johtoalueen reunapuiden oksinta Kotkassa siirtyy Sunilan, Suulisniemen, Mussalon, Sutelan, Heinlahden ja Huutjärven alueille

15.09.2016

hekoraivaus

Johtoalueen reunapuiden oksinta Kotkassa siirtyy 19.9. alkaen Sunilan, Suulisniemen, Mussalon, Sutelan, Heinlahden sekä Huutjärven Ahvenniemen ja Kangasmäen alueille. Urakkasuunnitelman mukaan oksinta näillä alueilla kestää kolme viikkoa ja päättyy 7.10. mennessä. Sääolosuhteet voivat kuitenkin vaikuttaa urakan aikatauluihin.

Johtoalueen reunapuiden oksinta jatkuu Kotkassa lokakuun loppupuolelle saakka. Seuraavina vuorossa ovat Sutelan, Veikkolan, Laajakosken ja Pernoon alueet.

Kymenlaakson Sähköverkon jakelualueella johtoalueen reunapuiden oksinta on osa sähkön toimitusvarmuuden parantamista. Raivaustyö tehdään ilmajohtomääräysten mukaisesti puiden ja johtojen riittävän etäisyyden varmistamiseksi.

Raivaustyöstä voi aiheutua alueen asukkaille hetkellistä häiriötä ja esimerkiksi lyhyet sähkökatkot ovat raivausalueella mahdollisia. Pahoittelemme mahdollista häiriötä ja toivomme metsänomistajilta ja alueiden asukkailta myönteistä suhtautumista.

Raivausurakasta vastaa Kyvera Oy ja lennoista Heliwest Oy.

Kartta raivausalueista:

Lisätietoja: Ari Ristola, asennuspäällikkö, Kyvera Oy, puh. 040 5686 012