Sisältösivu ilman kuvaa

Fonttikoko 14px, rivinväli 24px (1em/1.5em) Häiriönetti toimii reaaliajassa valvomomme kanssa. Kartasta näet sähkönjakelun keskeytykset kunnittain aina muuntopiireihin saakka. Online-asioinnissa näet tarkasti myös oman sähkönkäyttöpaikkasi häiriötiedot.

Otsikko h2 näyttää tältä 28px

Kun sähkönkäyttöpaikkasi on verkkoalueellamme, saat siellä tapahtuvista sähköhäiriöistä tiedon tekstiviestillä suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Samalla saat arvion häiriön kestosta ja uuden viestin taas, kun sähköt toimivat. Palvelu kertoo sekä äkillisistä sähköhäiriöistä että huoltotöistä johtuvista katkoksista. Voit ottaa maksuttoman palvelun käyttöösi Online-asioinnissa. Tässä esimerkki linkistä, jossa fontti muuttuu boldatuksi ja väri siniseksi.

Sähköhäiriöistä voit ilmoittaa numeroon (05) 7780 222.

Sähkön laatua ja toimitusvarmuutta

Sähkön siirtopalveluun sisältyvät kaikki ne palvelut, jotka sähkön siirtäminen sähköä tuottavilta voimalaitoksilta sähkön käyttöpaikkaan vaatii. Siirtomaksua maksat omalle verkkoyhtiöllesi, jolla on velvollisuus toimittaa sähköä sinne, missä sitä tarvitset. Sähkön siirron osuutta ei voi kilpailuttaa.

Verkoston kunnossapitoa otsikko h3 21px

Siirtomaksu sisältää sähkönjakeluverkoston säännöllisen tarkastamisen, kunnossapidon, linjakadun ja reunapuuston raivaamisen sekä sähkönjakelun ympärivuorokautisen valvonnan ja häiriönhoidon vuoden jokaisena päivänä.

Lataa pdf-tiedosto (312 kt)

Siirtomaksu sisältää sähkönjakeluverkoston säännöllisen tarkastamisen, kunnossapidon, linjakadun ja reunapuuston raivaamisen sekä sähkönjakelun ympärivuorokautisen valvonnan ja häiriönhoidon vuoden jokaisena päivänä.

Investointeja sähkön laadun parantamiseksi

Siirtomaksu sisältää myös jakeluverkon uusimisen 35–50 vuoden välein sekä kaikki ne investoinnit, joilla ylläpidetään ja parannetaan sähkönjakelun laatua ja luotettavuutta, sekä maksut valtakunnan verkon käytöstä.

Kymenlaakson Sähkön siirtohinnat kohtuullisia otsikko h4 16px

Energiamarkkinavirasto valvoo verkkoyhtiöiden toimintaa ja niiden perimien siirtohintojen kohtuullisuutta. Viimeksi julkistettujen laskelmien mukaan emme ole keränneet verkkotoiminnastamme täyttä sallittua tuottoa. Tämä on näkynyt asiakkailla edullisempina sähkön siirtohintoina.