Arki virtaa -musaskaban säännöt

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä: Kymenlaakson Sähkö Oy yhteistyössä Radio Kaakon kanssa.

Myöhemmin tekstissä järjestäjä.

Kilpailun kulku

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä oman musiikkivideon ja muut pyydetyt tiedot järjestäjän verkkosivulla www.ksoy.fi/musaskaba osallistumisaikana. Osallistumisaika alkaa 31.5.2021 ja päättyy 11.7.2021.

Järjestäjän muodostama raati valitsee finaaliin kolme parasta musiikkivideota viikkojen 28 ja 29 aikana.

Finaaliin päässeet musiikkivideot julkistetaan ja finaaliäänestys alkaa 26.7.2021. Finaaliäänestys kestää kolme viikkoa, jolloin finalistit esitellään yksi kerrallaan Radio Kaakon lähetyksissä. Yleisö äänestää kilpailun voittajan finalistien joukosta. Äänestys tapahtuu järjestäjän verkkosivuilla osoitteessa www.ksoy.fi/musaskaba. Finalistit voivat aktivoida fanejaan äänestämään ja kampanjoida omissa kanavissaan. Äänestäjien kesken arvotaan Magnum -jäätelöitä.

Finaaliäänestysaika päättyy 15.8. Järjestäjän raati vahvistaa voittajan laskettuaan äänet ja varmistettuaan äänten osallistumiskelpoisuuden. Voittaja julkistetaan Radio Kaakon Live-show:ssa.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on tarkoitettu kaikille artisteille ja bändeille ja osallistuminen on ilmaista. Kilpailuun hyväksytään kaikki osallistumisaikana ohjeiden mukaisen* musiikkivideonsa ja muut pyydetyt tiedot Kymenlaakson Sähkölle toimittaneet artistit tai bändit. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Kilpailuun eivät ole osallistumiskelpoisia järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Ohjeet musiikkivideolle*

Artisti tai bändi tekee kilpailuun musiikkivideon itse esittämästänne musiikkikappaleesta. Videolla esitettävä musiikkikappale voi olla itse tehty tai cover, mutta se täytyy esittää kokonaisuudessaan itse. Esimerkiksi valmiita karaoketaustoja ei voi videossa käyttää.

Musiikkivideossa tulee jotenkin näkyä teema Arki virtaa. Kerronta ja toteutustapa ovat vapaat. Videon tulee noudattaa Suomen lakia, YouTuben ja muiden yleisten sosiaalisen median kanavien yhteisösääntöjä sekä olla hyvän maun mukainen. Videon tulee olla myös aiemmin julkaisematon.

Osallistujat vastaavat itse mahdollisista äänitys / kuvauskustannuksista sekä siitä, että videon kuvaukseen ja julkaisuun liittyvät luvat ovat kunnossa. Kaikilta kappaleen esittäjiltä tulee olla lupa kilpailuun osallistumiseen. Videon tekijöiltä tulee olla lupa kilpailuun osallistumiseen ja videossa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla kuvaamiseen lupa, alaikäisiltä lupa vanhemmilta/huoltajilta. Videon ja musiikkikappaleen kuvaus- ja äänitystilanteissa tulee huolehtia koronaturvallisuuden ja rajoitusten noudattamisesta.

Ladatkaa valmis video Youtubeen piilotettuna ja jakakaa linkki videoon kilpailun ilmoittautumislomakkeella.

Video ja videolla kuultavan kappaleen äänitys ja kuvaus voi olla ”kotikutoinen”, mutta kokonaisvaikutelma, laatu, teeman huomiointi, viihdyttävyys ja persoonallisuus vaikuttaa arviointiin.

Äänestämiskelpoisuus

Finaalin voittaja valitaan yleisöäänestyksellä raadin valitsemien finalistien keskuudesta. Äänestyskelpoisia ovat kaikki suomessa asuvat henkilöt, jotka ilmoittavat koko nimensä ja toimivan sähköpostiosoitteensa. Yksi henkilö saa äänestää finaalissa vain yhden kerran. Äänestystulos julistetaan, kun järjestäjä on tarkistanut äänten kelpoisuuden. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä epäkelvot äänet.

Palkinnot, arvonnan suorittamistapa ja ajankohdat

Kilpailun voittaja saa 1500 euron arvoisen palkkion. Palkkio on saajalleen verollista tuloa ja sen maksamista varten tarvitsemme palkinnon saajilta henkilötiedot. Lisäksi voittajakappale ja sen esittäjä/tekijä saa näkyvyyttä Kymenlaakson Sähkön ja Radio Kaakon viestintäkanavissa erikseen sovittavan mukaisesti. Kaikki finalistit saavat näkyvyyttä järjestäjän kanavissa äänestyksen aikana.

Kilpailun voittaja julkistetaan Radio Kaakon liveshowssa ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Järjestäjällä on oikeus julkaista finalistien ja voittajien nimi, kilpailukappale ja kilpailijan esittely eri kanavissaan kuten asiakaslehdessä, nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä korvausta. Oikeudet musiikkiesitykseen pysyvät artistilla itsellään.

Mikäli emme tavoita finalisteja, voidaan finaaliin valita toinen osallistuja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

Käyttöoikeudet

Kilpailuun lähetettyjen videoiden ja musiikkikappaleiden tekijänoikeudet säilyvät videon tekijöillä. Järjestäjälle siirtyy käyttöoikeus esittää kilpailuun osallistuneet videot sen omilla ja yhteistyökumppanin kanavilla, viestinnässä ja markkinoinnissa. Kilpailun järjestäjä ei maksa osallistujille erillisiä korvauksia videon tai kappaleen esittämisestä kanavissaan kilpailun yhteydessä. Järjestäjä hankkii Teostolta tavanomaiset luvat musiikin/videon esittämiseen kanavissaan.

Kilpailun osallistujien tietojen käyttö

Osallistumalla kilpailuun ja hyväksymällä kilpailun säännöt osallistuja hyväksyy, että järjestäjä tallentaa osallistujan kyselyssä antamat tiedot. Tietoja hyödynnetään Arkivirtaa -musaskaban järjestämiseksi ja markkinoimiseksi. Omat tietonsa voi myös pyytää poistamaan tietosuojaselosteessa kuvattujen periaatteiden ja toimintatapojen mukaisesti. Tietojen keräämisessä, tallentamisessa ja hyödyntämisessä noudatetaan yhtiön rekisteriselosteessa ja tietosuojaselosteessa kuvattuja periaatteita.

Äänestäjien tietojen käyttö

Äänestäjän tietoja käytetään vain äänestyksen ja siihen liittyvän arvonnan suorittamiseen. Äänestäjä voi halutessaan myös jättää tarjouspyynnön KSOY:n tuotteista, jolloin lomakkeella annettuja tietoja voidaan käyttää tämän tarjouksen tekemiseen. Äänestykseen osallistuminen ei edellytä tarjouspyynnön jättämistä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Omat tietonsa voi myös pyytää poistamaan tietosuojaselosteessa kuvattujen periaatteiden ja toimintatapojen mukaisesti. Tietojen keräämisessä, tallentamisessa ja hyödyntämisessä noudatetaan yhtiön rekisteriselosteessa ja tietosuojaselosteessa kuvattuja periaatteita.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yleensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Kaikki kilpailun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.