Kesätyöt 2020

Kymenlaakson Sähkö Oy on eteenpäin katsova energiayhtiö, joka on tuonut suomalaisille virtaa arkeen jo yli sadan vuoden ajan. KSOY toimittaa sähköä yli 100 000 asiakkaalle, joiden tarpeet ja toiveet se tuntee. Panostamme monipuoliseen energiantuotantoon, sähköverkon kehittämiseen ja teemme pitkäjänteistä, tuloksiin tähtäävää työtä ihmisen, ympäristön ja yhteiskunnan puolesta.

Haemme nyt kesäksi 2020 kesätyöntekijöitä hallinnon ja talouden tehtäviin sekä sähköverkkoyhtiöömme.

Tulisitko sinä meille kesäksi avustamaan hallinnollissa tehtävissä?

Tehtävät painottuvat talouden ja hallinnon tukitehtäviin. Työpaikkasi sijaitsee Kouvolan Elimäellä. Kesätyön kesto on noin 1,5 kuukautta kesä–heinäkuun aikana. Työn aloitusajankohdasta ja työtuntimäärästä sovitaan tehtävään valittavan henkilön kanssa.

Odotamme tehtävään valittavalta vähintään 18 vuoden ikää sekä innostunutta ja positiivista otetta työhön. Arvostamme huolellisuutta, avoimuutta ja halua oppia uusia tehtäviä. Toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot, kokemusta työskentelystä Microsoftin järjestelmillä ja mielenkiintoa tutustua uusiin sovelluksiin. Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön energisessä työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään kesätyönhaku 2020 -lomakkeella helmikuun loppuun mennessä. Käsittelemme kaikki hakemukset hakuajan päätyttyä, ja ilmoitamme lisätietoja hakijoille maaliskuussa.

Siirry hakulomakkeelle tästä

Kymenlaakson Sähköverkko Oy tarjoaa kesätyötä sähkö- ja energia-alan opiskelijoille.

Työkokonaisuudet määritellään tarkemmin valittavien henkilöiden osaamisen mukaan. Tehtäviin kuuluu mm. seuraavia kokonaisuuksia:

  • verkkotietojärjestelmän tietojen ylläpito ja arvolaskennan kehittäminen
  • sähköisen allekirjoituksen käytön laajentamiseen liittyviä tehtäviä
  • liittymähinnoitteluun ja -sopimuksiin liittyviä tehtäviä
  • releiden asetteluarvojen tarkastus
  • keskeytysaluetietojen päivitys

 Arvostamme kesätöihin valittavilta henkilöiltä

  • sähkövoimatekniikan ja/tai energiatekniikan opintoja (AMK tai yliopisto)
  • perustuntemusta voimajärjestelmän ja energiajärjestelmän käyttäytymisestä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja ja innostusta työskennellä erilaisten tietojärjestelmien parissa
  • aktiivista, huolellista ja oma-aloitteista asennetta työhön

Tarjoamme kesätyöntekijöille näköalapaikan tutustua sähköverkkoyhtiöön, monipuolisia ja mielekkäitä tehtäviä sekä innostavan ja energisen työyhteisön. Pääset soveltamaan opintojasi käytännön työssä ja kehittämään omaa energia-alan osaamistasi. Kesätöiden sijaintipaikka on Kouvolan Elimäellä. Kesätyöt ajoittuvat toukokuun ja syyskuun välille ja kesto on vähintään kaksi kuukautta. Tarkempi työssäoloaika sovitaan valittavien henkilöiden kanssa. 

Kiinnostuitko? Hae kesätöihin kesätyönhaku 2020 -lomakkeella helmikuun loppuun mennessä. Käsittelemme kaikki hakemukset hakuajan päätyttyä ja ilmoitamme lisätietoja hakijoille maaliskuussa.

Siirry hakulomakkeelle tästä