Diplomityöntekijä

Haemme Kymenlaakson Sähköverkkoon Kouvolaan 

Diplomityötekijää 

rakentamaan tulevaisuuden IT -järjestelmiä ja tukemaan energia-alan murrosta. 

Työssäsi tulet perehtymään nykyisin käytössä oleviin tietojärjestelmäratkaisuihimme ja niiden välisiin integraatioihin sekä kartoitat vaihtoehtoisia integraatioratkaisuja ja haet niistä parhaiten sopivan vaihtoehdon toimintamme tueksi. Olet yhteydessä palveluntarjoajiin ja pystyt testaamaan eri vaihtoehtojen käytettävyyttä myös käytännössä. Lisäksi pääset mukaan selvittämään muiden yhtiöiden käyttökokemuksia ja kuulemaan käytössä olevia ratkaisuja. Huomioit arvioinnissa mm. järjestelmien käytettävyys, kustannukset käytössä ja hankinnassa, palveluntuottajamarkkinat, laajennettavuus sekä kokonaisuuteen liiketoimintariskit. Työn tavoitteena on laatia ehdotus järjestelmäratkaisusta, joka tukee Kymenlaakson Sähkön liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa. 

Toivomme että olet perehtynyt opinnoissasi tietotekniikkaan ja tietojärjestelmiin ja olet viittä vaille valmis diplomi-insinööri. Tunnet nykyaikaiset tietojärjestelmät ja sinulla on kokemusta myös ohjelmoinnista. Energia-alan opinnot katsotaan myös eduksesi. Sinulla on kiinnostusta työskennellä jatkossa energia-alan järjestelmäkehityksen parissa ja löytämään ratkaisuja kestävän kehityksen ratkaisuihin. Olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana ryhmää. Työn jälkeen sinulla on mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen Kymenlaakson Sähkössä. 

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@ksoy.fi 15.11.2019 mennessä. Lisätietoja diplomityöpaikasta antaa Jouni Pylvänäinen 6.11.2019 klo 15-16 sekä vaihtoehtoisesti 12.11.2019 klo 12-13, puh 040 554 5179. 

Hae rohkeasti kehittämään kanssamme sähköistä digitaalista tulevaisuutta! 

 

Kymenlaakson Sähkö -konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy. Kymenlaakson Sähköverkko toimittaa sähköä koteihin ja yrityksiin yli 100 000 asiakkaalle neljän maakunnan alueella Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla. Tavoitteenamme on turvata häiriötön sähkönjakelu vuoden jokaisena päivänä. Sähköverkkoa kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi ja investoimme vuosittain noin 15 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen ja uudistamiseen. Konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa.