Matka sadan vuoden historiaan -kilpailun säännöt

Kilpailun säännöt 2018

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Arvonnan säännöt

Kilpailun järjestäjä: Kymenlaakson Sähkö Oy, Yhdystie 7, 47200 Elimäki

Myöhemmin tekstissä järjestäjä.

Alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Matka sadan vuoden historiaan -kilpailu alkaa 1.1.2018 ja päättyy 31.10.2018. Kilpailuun eivät voi osallistua Kymenlaakson Sähkö Oy:n henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

Kilpailun kulku ja palkinnot

Järjestäjä julkaisee kerran kuukaudessa uuden historiaansa käsittelevän kysymyksen Internetsivuillaan osoitteessa https://www.ksoy.fi/yritystieto/ksoy-1918-2018/matka-sadan-vuoden-historiaan-kilpailu ajalla 1.1.2018 - 31.10.2018. Joka kuukauden päätteeksi kysymykseen oikein vastanneiden kesken arvotaan kuukausipalkinto. Kuukausipalkinto vaihtelee ja se ilmoitetaan kunkin kysymyksen yhteydessä erikseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailun päätyttyä 1.11. arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken 1000 euron arvoinen matkalahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kaikista voitoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta eri kanavissaan kuten asiakaslehdessä, nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Osallistujien yhteystietoja voidaan käyttää Kymenlaakson Sähkön markkinoinnissa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin esteiden sattuessa. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisverosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yleensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Kaikki arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.  

Rekisteriseloste