Uudistuen kasvuun

Strategiamme avainteemoja ovat asiakkaat, uudistuminen ja kasvu.

Uutta kasvua rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Koko Suomi tekee parhaillaan mittavaa energiaremonttia siirtymällä askel askeleet kohti hiilineutraalia ja energiatehokasta yhteiskuntaa. Me olemme kärkijoukoissa mukana.  Investoimme uusiutuviin energialähteisiin, tarjoamme ratkaisuja hajautettuun tuotantoon ja kehitämme omaa osaamistamme tulevaisuuden tarpeisiin.

Toimitamme luotettavaa sähköä kaikissa tilanteissa ja osaamisemme ydinliiketoiminnoissa on vahvaa. Niiden lisäksi kehitämme uusia palveluja ja hyödynnämme digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus kaikissa tuotteissa, palveluissa ja kanavissa on erinomainen. Visiomme mukaisesti olemme asiakkaiden arvostama kestävien energiaratkaisujen toimittaja.

Strategia 2017-2023
S_perusliiketoiminnot
Vahvistamme perusliiketoimintoja

Teemme verkko- ja energialiiketoiminnassa työtä kustannustehokkaasti ja tulevaisuuteen suuntautuen. Investoimme luotettavaan energiaan ja toimitusvarmaan verkkoon.

s_asiakkaat
Nostamme asiakkaat keskiöön

Huolehdimme brändistämme ja varmistamme, että olemme siellä missä asiakkaatkin ovat. Asiakaspalvelumme on koko toimialan parasta. Kehitämme ja digitalisoimme palveluitamme asiakaslähtöisesti eri kanavissa.

S_oma toiminta
Uudistamme omaa toimintaamme

Kehitämme omaa toimintaamme ja osaamistamme tulevaisuuden tarpeisiin. Myös johtamisen ja yhteistyön käytäntöjä viedään eteenpäin koko organisaation voimin.

S_kasvu
Haemme uutta kasvua

Kasvamme valituilla osa-alueilla. Panostamme edelleen vahvasti uusituvan energian tuotantoon ja olemme mukana myös toimialan uusissa liiketoiminta-avauksissa kuten hajautetun tuotannon ja sähköautoilun ratkaisuissa.