Uudistuen kasvuun

Strategiamme avainteemoja ovat asiakkaat, uudistuminen ja kilpailukyky.

Uutta kasvua rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Koko Suomi tekee parhaillaan mittavaa energiaremonttia siirtymällä askel askeleet kohti hiilineutraalia ja energiatehokasta yhteiskuntaa. Me olemme kärkijoukoissa mukana.  Investoimme uusiutuviin energialähteisiin, tarjoamme ratkaisuja hajautettuun tuotantoon ja kehitämme omaa osaamistamme tulevaisuuden tarpeisiin.

Toimitamme luotettavaa sähköä kaikissa tilanteissa ja osaamisemme ydinliiketoiminnoissa on vahvaa. Niiden lisäksi kehitämme uusia palveluja ja hyödynnämme digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus kaikissa tuotteissa, palveluissa ja kanavissa on erinomainen. Visiomme mukaisesti olemme asiakkaiden arvostama kestävien energiaratkaisujen toimittaja.

Strategia 2017-2023
s_asiakkaat
Asiakkaat keskiöön

Huolehdimme brändistämme ja varmistamme, että olemme siellä missä asiakkaatkin ovat. Asiakaspalvelumme on koko toimialan parasta. Kehitämme ja digitalisoimme palveluitamme asiakaslähtöisesti eri kanavissa. Tuotekehityksemme vastaa asiakkaiden tarpeisiin.

S_oma toiminta
Uudistumme ja kehitymme 

Työskentelemme arvojemme mukaisesti. Samalla kehitämme omaa toimintaamme ja osaamistamme tulevaisuuden tarpeisiin.

S_kasvu
Parannamme kilpailukykyämme 

Asiakassuhteiden ymmärtäminen ja toimiva yhteistyö palveluntuottajiemme kanssa on meille tärkeää. Mm. niiden hallinta kasvattaa kilpailukykyämme ja voimme kasvaa valituilla osa-alueilla.

S_perusliiketoiminnot
Vahvistamme rakenteitamme

Teemme verkko- ja energialiiketoiminnassa työtä kustannustehokkaasti ja tulevaisuuteen suuntautuen. Panostamme edelleen vahvasti uusituvan energian tuotantoon ja olemme mukana myös toimialan uusissa liiketoiminta-avauksissa.

Haemme