Energiansäästöviikon videokilpailu

Energiansäästöviikkoa vietetään taas lokakuussa ja tänä vuonna tuomme teemaa esiin 5.-6. luokkalaisille suunnatulla energiansäästöaiheisella videokilpailulla, jonka pääpalkinto on 2000 euron stipendi.

Toiminta-alueemme ja omistajakuntiemme koululuokille tarkoitetun videokilpailun kilpailuaika alkoi 24.8.2020 ja päättyi 25.9.2020. Yleisö äänestää energiansäästöviikon aikana voittajan kolmesta esivalintaraadin valitsemasta videosta ja voittaja julkaistaan 12.10.2020.

Tänä vuonna Energiansäästöviikon teemana on etsiä energiasyöppöjä, jotka napsivat huomaamattomasti ison siivun energiakakusta ja tekevät salakavalasti suuren laskun niin ympäristölle kuin kukkarolle. Lue lisää energiansäästöviikosta Motivan sivuilta.

Äänestys on päättynyt

Kilpailun voitti Korkeakosken koulun 6. luokka Kotkasta. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille ja äänestäjille. Äänestäjien kesken arvottiin varavirtalähteet + latausjohdot (3 kpl). Onnetar suosikkeja olivat Suvi L, Arto H ja Eija J. Otamme voittajiin yhteyttä sähköpostitse.

Tutustu kilpailun sääntöihin

Lue tietoa energiansäästöstä


KSOY Studion juontaja Kimmo Ohtonen kutsuu kaikki toiminta-alueemme ja omistakuntiemme 5. - 6. luokkalaiset videokilpailuun. Katso kutsuvideo.