Kampanjan säännöt

Kampanjan järjestäjä: Kymenlaakson Sähkö Oy, Yhdystie 7, 47200 Elimäki

Myöhemmin tekstissä järjestäjä.

Kampanjan kulku sekä osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voi osallistua 12.11.-24.11. välisenä aikana toivomalla jouluyllätystä läheiselle, työyhteistölle tai muulle ihmiselle, jota osallistuja haluaa muistaa, verkkosivujemme lomakkeen kautta. Järjestäjä valitsee tämän jälkeen toteutettavat joulutoiveet ja on yhteydessä toiveiden jättäjiin toiveen toteuttamiseksi. Kampanjaan eivät ole osallistumiskelpoisia Kymenlaakson Sähkö Oy:n tai Kymenlaakson Sähköverkko Oy:n henkilökunta. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita joulutoiveita ei hyväksytä kampanjaan. Kampanjan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Joulutoiveiden valinta, toimittaminen ja valinnoista viestiminen

Järjestäjä valitsee jätettyjen toiveiden joukosta kymmenen joulutoivetta, jotka se haluaa toteuttaa. Järjestäjä voi halutessaan muuttaa valittavien toiveiden määrää. Järjestäjä ottaa yhteyttä marraskuun loppuun mennessä joulutoiveiden jättäjiin ja sopii toiveen toteuttamismahdollisuuksista ja toteuttamisajankohdasta tarkemmin. Toiveen toteutusta muokataan tarvittaessa keskustelun perusteella ja jos toiveen toteuttaminen osoittautuu liian vaikeaksi, se on mahdollista vielä tässä vaiheessa hylätä. Toiveen jättäjä ilmoittaa järjestäjälle tarvittavat tiedot toiveen toteuttamiseksi. Jos toiveen jättäjää ei tavoiteta, voi järjestäjä korvata alustavasti valikoituneen toiveen toisella.

Joulutoiveen toteuttaminen edellyttää, että toiveen jättäjä antaa luvan hyödyntää toiveen toteuttamista KSOY:n viestinnässä. Joulutoiveen viestinnästä sovitaan toiveen jättäjän kanssa, kun järjestäjä ottaa toiveen esittäjään yhteyttä. Toiveen jättäjän ja jouluyllätyksen vastaanottajan näin toivoessa voidaan viestintä hoitaa anonyymisti paljastamatta toiveen jättäjän tai jouluyllätyksen saajan henkilöllisyyttä.

Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin esteiden sattuessa. Joulutoiveen vastaanottaja vastaa joulutoiveen vastaanottamiseen mahdollisesti liittyvistä kustannuksista.

Tietojen käyttö

Kun osallistut kampanjaan jättämällä joulutoiveen, hyväksyt, että järjestäjä tallentaa asiakkaan kyselyssä antamat tiedot toiveen valintaa ja toteuttamista varten. Tietoja ei hyödynnetä muihin tarkoituksiin. Tiedot poistetaan Kymenlaakson Sähkön järjestelmästä, kun joulutoive on toimitettu ja 10 pientä joulutoivetta -kampanja on päättynyt.

Jos osallistuja pyytää joulutoiveen lisäksi tarjousta lomakkeella hänen tietonsa tallennetaan tietojärjestelmäämme markkinointiyhteydenottoa varten. Osallistuja voi halutessaan, missä vaiheessa vain, kieltää markkinoinnin ottamalla yhteyttä Kymenlaakson Sähköön tai uutiskirjeessä olevasta linkistä. Omat tietonsa voi myös pyytää poistamaan tietosuojaselosteessa kuvattujen periaatteiden ja toimintatapojen mukaisesti. Tietojen keräämisessä, tallentamisessa ja hyödyntämisessä noudatetaan yhtiön rekisteriselosteessa ja tietosuojaselosteessa kuvattuja periaatteita.

Kampanjan järjestäjän vastuu

Kampanjan järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kampanjan osanottajia kohtaan yleensä ei voi ylittää kunkin järjestäjän erikseen määrittelemän joulutoiveen määrää ja arvoa. Joulutoiveen esittäjät vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai joulutoiveen toimittamisesta tai sen käyttämisestä. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Kaikki kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kampanjan järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.  

Rekisteriseloste

Tietosuoja-asiat