10 pientä joulutoivetta

KSOY haluaa jakaa kanssasi hyvää joulumieltä!

Ketä haluaisit ilahduttaa? Toivo jouluyllätys läheisellesi, työyhteisöllesi tai ihmiselle, jota haluaisit muuten vain muistaa. Me valikoimme toivomusten joukosta 10 pientä toivetta, jotka toteutamme joulukuun 2021 aikana.

Toive voi olla esimerkiksi kotiovelle toimitettava kinkku, joulukukka tai sähkölahjakortti. Tai olisiko läheisesi ansainnut hemmottelua kauneushoitolassa, hieronnan, lahjakortin kirjakauppaan tai liput teatteriin? Vai haluaisitko yllättää koululuokkasi karamellilla tai työyhteisösi kakulla? Toteuttamalla toiveita tuemme samalla paikallisia yrityksiä.

Täytä alla oleva kysely ja perustele, miksi haluat ilahduttaa valitsemaasi henkilöä/yhteisöä. Voit jättää toiveesi 12.-24.11.2021 välisenä aikana.

Otamme yhteyttä valittujen toiveiden yhteyshenkilöihin marraskuun lopulla ja teemme jokaisesta toteutetusta jouluyllätyksestä julkaisun viestintäkanavissamme joulukuussa.

Tutustu kampanjan sääntöihin.

***

Toiveiden keräysaika on päättynyt.

Valitsemme toteutettavaksi 10 pientä joulutoivetta ja otamme yhteyttä valittujen toiveiden yhteyshenkilöihin marraskuun lopussa. Julkaisemme toteutetut toiveet viestintäkanavissamme joulukuun aikana.

Kysely ei ole aktiivinen