Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Mukavat asiakkaat ja asiakaspalvelun monipuoliset työtehtävät ovat olleet parasta kesässä

Julkaistu 11.8.2021

KSOY:n asiakaspalvelussa työskentelevät harjoittelijat Noora Karhu ja Jessica Pahajoki aloittivat työjaksonsa jo huhtikuussa.

Nooran mukaan reilu neljä kuukautta on mennyt todella nopeasti, ja yhtenäkään aamuna ei ole harmittanut lähteä töihin, vaikka säiden puolesta osuikin uskomaton kesä. – Olen hyvin sosiaalinen ihminen, joten päivät asiakaspalvelutehtävissä kuluvat nopeasti, ja uusiin työkavereihin on ollut mukava tutustua, vaikka osan olenkin nähnyt vain Teams:in kautta.

Jessican ja Nooran työtehtäviin on kuulunut asiakaspalvelun hoitoa puhelimitse ja sähköpostitse. Jessica kertoo, että koska aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei juuri ollut, ei ollut odotuksiakaan työtä kohtaan. Hänen mielestään asiakaspuhelut mukavien ja iloisten asiakkaiden kanssa ovat erittäin mukavia työtehtäviä. Noora (kuvassa oikealla) kertoo oppineensa hyvin alan termejä ja käytäntöjä, ja koska hänellä työsuhde jatkuu myös kesän jälkeen, on termeille käyttöä jatkossakin. – Puheluihin vastaaminen tuntui heti alusta lähtien luontevalta, ja oikeaan ratkaisuun pääseminen asiakkaan kanssa on palkitseva tunne.

Molemmat ovat työskennelleet koko reilun neljä kuukautta KSOY:n Kotkan toimistolla. Turvavälit ovat mahdollistaneet työskentelyn paikan päällä ja kuumana kesänä toimiston hyvä ilmastointi on vetänyt myös puoleensa. – Työtehtäväni olisi pystynyt hoitamaan myös kotoa käsin, mutta tuntui jotenkin turvallisemmalta tulla toimistolle ja tietää, että aina saa apua kysyttäessä, Noora kertoo.

Kumpikaan naisista ei tällä hetkellä opiskele ja jatkosuunnitelmat ovatkin hieman erilaisia. Jessicalla (kuvassa vasemmalla) on jatkosuunnitelmana kouluttautua sekä tatuointialalle että koiralähtöiseksi koirankoulutusohjaajaksi, ja mahdollisesti myös yrittäjyys on yhtenä tulevaisuuden haaveena. Noora on jo koulutukseltaan oikeustradenomi ja työsuhde KSOY:lla ei päätykään kesään, vaan jatkuu vielä syksyllä. Molempien mielestä kesä on ollut kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja opettavainen.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki