Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Kymenlaakson Sähkö jakoi 13 stipendiä urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin

Julkaistu 13.11.2020

Kymenlaakson Sähkön urheilu- ja kulttuuristipendien sekä harrastetuen saajat vuodelle 2020 on valittu.

Stipendien myöntämisperusteita ovat mm. hyvät saavutukset harrastuksen parissa, selkeät tulevaisuuden suunnitelmat ja tavoitteet sekä hyvin määritelty kohde stipendin käyttämiseen. Joukkuestipendien ja harrastuen puolella pyrimme ohjaamaan tukea mm. sellaisiin kohteisiin, joita Kymenlaakson Sähkö ei muuten sponsoroi, ja jotka keräävät paljon harrastajia. Arvostimme myös seurojen hyvää juniorityötä ja selkeitä pelisääntöjä tuen jakamiseen.

Haminan uimaseuralle myönnettiin joukkuestipendi, jonka avulla tuetaan taloudellisesti seuran kilparyhmän toimintaa ja sen uimareita. ”Haminan Uimaseuran kilpauimarit arvostavat Kymenlaakson Sähköltä saamaansa joukkuestipendin todella korkealle.  Pienellä seuralla on rajalliset resurssit kilpatoiminnan tukemiseen ja saamallamme joukkuestipendillä pystymme tukemaan kilpauimareita huomattavasti paremmin kuin tällä hetkellä”, kertoo Ville Tolvanen Haminan uimaseurasta.

Niklas Heikkilä leireili Pajulahdessa kuulleessaan stipendin myöntämisestä. Hän aikoo kattaa yksilöstipendillä leirikustannuksia. ”Korkeanpaikanharjoittelu on tärkeä osa kestävyysjuoksijan harjoittelua kohti kansainvälistä kärkeä. Se on näin poikkeusoloissakin mahdollista Pajulahden alppimajoissa”, Niklas kertoo.

Kiitämme kaikista hakemuksista ja toivotamme onnea ja menestystä harrastusten parissa.

Myönnämme vuosittain stipendejä toiminta-alueemme ja omistajakuntiemme urheilijoille ja kulttuurinharrastajille. Stipendin saaja voi olla harrastuksensa parissa menestynyt nuori tai koko joukkue/ryhmä. Yksilö- ja joukkuestipendien lisäksi jaamme harrastetukea. Harrastetuki on tarkoitettu tukemaan niiden nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, joilla syystä tai toisesta ei ole mahdollisuutta jatkaa harrastuksen parissa ilman erillistä tukea. Harrastetukea myönnetään seuroille ja yhdistyksille, jotka jakavat tuen eteenpäin.

Lisätietoja: 
Kymenlaakson Sähkö Oy, energialiiketoiminnan johtaja Olli Laitinen, olli.laitinen@ksoy.fi, puh. 040 652 8582

Stipendit ja harrastetuki 2020

Yksilöstipendit (800 €/hlö)

Olivia Halme, maastohiihto, Orimattila
Niklas Heikkilä, yleisurheilu, Kouvola
Elmo Huovila, taikuus, Kouvola
Wilma Lax, maastohiihto, Loviisa
Arttu Lindqvist, suunnistus, Kouvola
Aatu Sihvonen, seiväshyppy ja moniottelu, Kotka
Janette Vänttinen, kestävyysjuoksu, Askola

Joukkuestipendit (1200 €/ryhmä)

Haminan Uimaseura ry
Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesteri ry
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry: 7th Street Crew

Harrastetuki (1000 €/ryhmä)

Kouvolan Hiihtoseura ry
Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys ry
Voimisteluseura Kotkan Sport ry

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki