Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Kaikilla teoilla on merkitystä – Energiansäästöviikolla kerätään parhaita energiatekoja

Julkaistu 13.10.2021

Kymenlaakson Sähkö on jälleen mukana viettämässä valtakunnallista Energiansäästöviikkoa 11.-17.10.2021. Energiansäästöviikkoa vietetään nyt jo 25:ttä kertaa. Teemaviikko viestii meitä kaikkia koskettavista asioista: kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme muita ympäristövaikutuksia. Energiansäästöllä on keskeinen rooli matkalla kohti kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta.

Osana Energiansäästöviikkoa olemme tänäkin vuonna lahjoittaneet alueemme koulujen tokaluokkalaisille energia-aiheista opetusmateriaalia. Valmiin materiaalin, pelien, leikkien avulla on helppo ottaa haltuun perustiedot energiasta, sen tuotannosta sekä järkevästä käytöstä ja säästämisestä.

Kaikilla teoilla on merkitystä

Ilmianna nyt oma energiatekosi. Parhaat energiansäästövinkit ovat helppoja ja vaivattomia, jokapäiväisiä valintoja. Millä tavoin sinä olet onnistunut säästämään energiaa? Kerro meille jokapäiväinen energiatekosi 17.10.2021 mennessä ja osallistut arvontaan!

Linkki arvontaan (aukeaa uuteen ikkunaan)

Ilmastoystävällinen sähkösopimus on helppo energiateko

Siirtyminen uusiutuvalla energialla tuotettuun sähköön on helppo ilmastoteko. Se ei vaadi monimutkaisia toimia, riittää kun valitset sähkösopimuksen, jossa sähkö on tuotettu päästöttömästi. Kuinka paljon oma sähkösopimusvalinta todellisuudessa vaikuttaa?

Lue aiheesta lisää (linkki aukea uuteen ikkunaan)

Valtakunnallista energiansäästöviikko koordinoi Motiva. Tutustu Motivan kampanjasivuihin(linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki