Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Arki virtaa vähemmälläkin videokilpailun voitti Korkeakosken koulun 6. luokka – Onnea voittajille

Julkaistu 13.10.2020

KSOY:n 5. ja 6.-luokkalaisille suunnattu energiansäästöaiheinen videokilpailu on päättynyt ja yleisö on äänestänyt voittajaksi Korkeakosken koulun (Kotka) 6. luokan videon.

Luokan opettaja Tiina Viikari kertoo voittotunnelmista seuraavaa: ”Voitto selvisi juuri ennen välituntia ja sen aikana ilouutinen levisi kulovalkean tavoin koulun pihalla. Lapset hihkuivat ja hyppivät riemusta! Päivitimme innoissamme koulun instatiliä ja kiitimme äänestäjiä. Tämä projekti jää pysyvästi meidän kaikkien mieleen.”.

Luokka saa palkinnoksi 2000 euron stipendin. – Voittosumman aiomme käyttää elämykselliseen retkipäivään keväämmällä paikallisia yrittäjiä tukien. Meillä on haaveena myös luokkahuppareiden teettäminen painatuksineen, johon summa varmasti riittää myös, kertoo Tiina Viikari. Lämpimät onnittelut koko voittajaluokalle!

Voittajavideota on katsottu YouTubessa noin 680 kertaa. Linkki videoon: https://youtu.be/vFiqxId2Kmk

Finaalivaiheessa KSOY:n videokilpailun valintaraati kuvaili videota monipuoliseksi kokonaisuudeksi, jossa viesti energiansäästöstä on selkeä ja video etenee hyvällä ajatuksella tarinanomaisesti. Finaalissa olivat mukana myös Kirkonkylän koulun 6. luokka Lapinjärveltä ja Harjurinteen koulun 6.luokka Loviisasta. Heidät palkitaan myös pienillä lohdutuspalkinnoilla.

KSOY haluaa kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita koululuokkia erityisesti siitä, että nuoret panostivat hienosti energiansäästön miettimiseen ja videoiden tuottamiseen.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki