KSOY Studio

KSOY Studio on oma keskusteluohjelmamme, jossa asiantuntijamme nostavat esiin ajankohtaisia aiheita sähkönkäyttöön ja energiaan liittyen.

Ensimmäisessä jaksossa Olli Laitinen ja Ari Vähä-Impola Kymenlaakson Sähköstä keskustelevat aurinkosähköstä, sen ominaisuuksista, asennuksesta, lupa-asioista ja muista aurinkosähköön liittyvistä käytännön asioista.

Katso ensimmäinen KSOY studion jakso ja osallistu arvontaan!

Arvontaohjeet löydät videon alta.

 

Hyödynnä tarjouksemme aurinkosähkö-
järjestelmästä

Saat 150 euron alennuksen, kun tilaat aurinkosähköjärjestelmän huhtikuun loppuun mennessä.

KSOY Oma aurinko on aurinkopaneelien kokonaispaketti sinulle, joka haluat nauttia itse tuotetusta sähköstä vähällä vaivalla, mutta varmasti ja luotettavasti. Aurinkosähköjärjestelmään kuuluu ohjelmisto, jolla voit seurata kätevästi järjestelmäsi tuottoa.

Tutustu KSOY Oma aurinkoon tästä

 

Osallistu kilpailuun ja voita!

Katso ensimmäinen KSOY Studio -jakso ja vastaa jakson perusteella alla olevaan kysymykseen. Oikein vastanneiden kesken arvomme kaksi lippua Moto GP -kisoihin Kymiringille 12.7.2020. Arvonta suoritetaan 5.5.2020 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Tutustu kilpailun sääntöihin.

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

KSOY Oma aurinko

Aurinkosahko_www

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmästämme ja muista hyödyntää 150 euron alennus tilaamalla järjestelmä huhtikuun loppuun mennessä.

Tutustu KSOY Oma aurinkoon tästä