Pääsulake suuremmaksi

Kun sähkönkäyttösi lisääntyy, voit tarvita suuremman liittymän. Liittymän suurentaminen tarkoittaa pääsulakkeiden suurentamista. Selvitä sähköurakoitsijalta, minkä kokoinen liittymä vastaa tarpeitasi. Urakoitsija hoitaa myös käytännössä pääsulakkeiden vaihdon suuremmaksi ja ilmoittaa siitä sähköyhtiölle.

Mittauskeskuksen liittymiskaapelin tarkistus

Pääsulakkeen suurentamisen yhteydessä sähköurakoitsija tarkistaa, että tontilla sijaitsevat mittauskeskus ja liittymiskaapeli vastaavat uuden liittymän kokoa. Jos muutoksia tarvitaan, sähköurakoitsija hoitaa nämä työt. Mittauskeskuksen uusimisen yhteydessä poistamme vanhasta keskuksesta mittarin ja kytkemme sen uuteen keskukseen. Tästä työstä maksat mittauksen toimenpidemaksun. Pelkän pääsulakkeen suurentamisen yhteydessä perimme tuotteenvaihtomaksun. Tarkista maksut palveluhinnastostamme.

Lisäliittymismaksu

Liittymän suurentamisen yhteydessä teemme kiinteistölle uuden liittymissopimuksen ja perimme lisäliittymismaksun. Maksu on vyöhykehinnaston I ja II alueella uutta ja vanhaa pääsulakekokoa vastaavien liittymismaksujen erotus. Muissa tapauksissa maksu määräytyy verkostokustannusten mukaisesti, mutta on vähintään vyöhykehinnaston liittymismaksujen erotus.

Kun suurennat liittymää, tarkistamme verkkomme mitoituksen ja teemme tarvittavat muutokset. Mahdolliset muutostyöt sisältyvät lisäliittymismaksuun. Tällä varmistamme, että sähkön laatu on riittävän hyvä ja käyttö turvallista. Liittymishinnasto.

Verkkopalvelusopimuksen muutos

Kun suurempi pääsulake tulee käyttöön, perusmaksut muuttuvat valitun pääsulakekoon mukaiseksi. Tässä yhteydessä kannattaa tarkistaa, löytyykö sähkön verkkopalvelusopimuksista nykyistä parempi vaihtoehto. Asiakaspalvelumme neuvoo vertailussa, katso hinnat verkkopalveluhinnastosta.