Sähkövahinko

Asiakkaanamme voit hakea korvausta vahingosta tai haitasta, joka aiheutuu sähköverkkotoiminnastamme. Korvausta haetaan oheisella vahinkoilmoituslomakkeella. Täytä lomake ja lähetä se meille sähköpostin liitteenä tai postitse. Tallenna täytetty lomake tietokoneellesi ennen sähköpostiin liittämistä tai tulosta se itsellesi. Vahinkoilmoituksessa pyydetty käyttöpaikkanumero löytyy helpoiten omalta sähkölaskulta.

Korvaushakemuksessa tarvittavat liitteet ovat:

•    Mahdolliset ostokuitit tai laskut vahingoittuneesta tavarasta
•    Korjaajan/liikkeen lausunto laitteen tai esineen viasta ja vian aiheuttajasta sekä korjauskuluista
•    Selvitys muista vahingosta aiheutuneista kuluista

Korvaushakemuksen toimitusosoite

Sähköpostin liitteenä: korvauskasittely(at)ksoy.fi (Skannaa mukaan myös hakemuksen liitteet)
Postissa: Kymenlaakson Sähköverkko Oy / Korvauskäsittely, Yhdystie 7, 47200 Elimäki

Korvausvaatimus tulee esittää kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun vahinko on tapahtunut tai kun asiakas on saanut tietoonsa tapahtuneen vahingon. Korvaushakemuksen myöhästyminen aiheuttaa korvausmahdollisuuden menettämisen. Korvausmenettelyssä noudatamme verkkopalveluehtoja VPE2010.

Korvaushakemuksen käsittelyssä huomioidaan kohtuulliset lisävahinkojen ehkäisemisestä aiheutuneet kustannukset. Kymenlaakson Sähköverkko Oy varaa mahdollisuuden tarkastaa vahingoittuneen omaisuuden.

Vahingonkorvauksiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä suoraan korvausten käsittelijäämme, Timo Ihonen puh. 05 7780 270.