• Suosittele sähkösopimusta ystävällesi ja saatte molemmat KSOY Excited -edun

KSOY Excited -Suosittele meitä!

Oletko sinäkin KSOY Excited eli tyytyväinen Kymenlaakson Sähkön asiakas? Anna hyvän kiertää ja suosittele meitä myös ystävällesi. Se kannattaa!

Kun suosittelet meitä ystävällesi, joka ei ole vielä asiakkaamme ja hän tekee tämän sivun linkistä KSOY Takuu -sähkösopimuksen kanssamme mainiten sinut suosittelijana, saatte molemmat kymmenen euron alennuksen sähkölaskulta. Mitä useammalle meitä suosittelet, sitä enemmän alennusta voit sähkölaskullesi tienata.

Jos olet KSOY Excited eli tyytyväinen Kymenlaakson Sähkön asiakas, toimi näin:

  1. Sinun tulee olla Kymenlaakson Sähkön sähkömyynnin asiakas, eli ostat sähköenergiaa Kymenlaakson Sähköltä.
  2. Suosittele meitä ystävällesi, joka ei ole vielä Kymenlaakson Sähkön sähkömyynnin asiakas, ja kutsu hänet tekemään sopimus tältä sivulta. (Suosittelijan tulee asua eri osoitteessa kuin uuden asiakkaan).
  3. Ystäväsi tekee KSOY Takuu -sopimuksen tämän sivun linkistä. Tilauslomakkeelle hän kirjoittaa suosittelijan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.
  4. Kun sähkösopimustilaus on käsitelty ja sopimus astunut voimaan, sekä sinä, että ystäväsi saatte 10 euron kertahyvityksen seuraaville sähkölaskuillenne. Edun saaminen edellyttää, että suosittelijan oma sähköenergiasopimus KSOY:llä on voimassa ja että uuden sähkösopimuskohteen vuosikulutusarvio on vähintään 2000 kWh.
  5. Kun ystäväsikin on KSOY Excited, eli tyytyväinen Kymenlaakson Sähkön asiakas, voitte jatkaa KSOY:n suosittelua muillekin ystävillenne ja ansaita lisää alennusta sähkölaskuillenne.

Tee KSOY Excited -sopimus tästä

Ksoy_takuu-leveakuva

Tee ilmastoystävällinen sähkösopimus ja hyödynnä KSOY Excited etusi. KSOY Takuu -sähkö on tuotettu 100% uusiutuvilla luonnonvaroilla: tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla. KSOY Takuu on 24 kuukauden kiinteähintainen, määräaikainen sopimus, jonka avulla tiedät etukäteen mitä sähköstäsi maksat. Lisäetuna saat 6kk ilman sähköenergian perusmaksua!

Perusmaksu 3,35 €/kk (6kk ilman perusmaksua)
Käyttömaksu alk. 6,99 snt/kWh

Valitse KSOY Takuu