Costella

costella

Costella Oy on saneerausrakentamiseen ja lämmitystekniikkaan erikoistunut yritys. Lämpöpumppujen myynti ja asennus ovat merkittävä osa toimintaa.

EDUT KYMENLAAKSON SÄHKÖN ASIAKKAILLE

M CLIMATE ILMALÄMPÖPUMPUN ETÄOHJAIMEN JA M CLIMATE 3G MOBIILIREITITTIMEN KIMPPATARJOUS

Ohjaa ilmalämpöpumppuasi ja mobile Wi-fi hot-spotia yhdellä sovelluksella helposti! M Climate 3 G luo yhteydet minne vain milloin vain ja M Climate "Melissa" ohjaa ilmalämpöpumppua etänä.

Kymenlaakson Sähkön asiakkaat saavat M Climate ilmalämpöpumpun etäohjaimen ja M Climate 3G Mobiilireitittimen (OVH 159 €) yhteishintaan 149€.

 

etäohjain
3g

katso lisää:

www.costella.fi

www.cooperhunter.fi

ICY 09 INVERTER ILMALÄMPÖPUMPPU

Uudistuneessa ICY Inverter ilmalämpöpumpussa on nyt wifi vakiona. Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen, ominaisuuksiltaan todella kattava ilmalämpöpumppu lämmittämään pohjoisia koteja. Edullinen ja varma valinta.

Lämpöpumppu

Kymenlaakson Sähkön asiakkaat saavat ICY 09 ilmalämpöpumpun perusasennuksella hintaan 1490 € (norm. 1690 €).

Lisätiedot perusasennuksesta täältä.

Tutustu tuotteisiin www.costella.fi. Tuotteet saat Costellan liikkeestä:

Varastokatu 3, 45200 Kouvola, p. (05) 366 4155, avoinna ma – pe  8 – 16

Costellan myyntinäyttely ja palvelupiste myös Kouvolan Rauta-Prismalla, Rautaosaston kassojen vieressä. Avoinna ma – pe 10 – 17, la sopimuksen mukaan.

Kerro tilausta tehdessäsi Kymenlaakson Sähkön asiakasnumerosi. Mikäli asennuksen laajuus kohteessasi on siitä poikkeava, annetaan lopullinen hinta aina ennen työn aloittamista.

Yhteistyökumppanit